Αυτά τα sneakers είναι το trend of the moment

Με fans τα μεγαλύτερα it-girls του κόσμου όπως η Rihanna, η Kim Kardashian, η Mary-Kate Olsen, η Emily Ratajkowski και η Bella Hadid, τα Vans είναι επίσημα τα πιο διάσημα stars shoes αυτή τη στιγμή.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλύτερο throwback της σεζόν είναι τα Vans sneakers, που δεν θα αποχωριστούμε σε όλες τις εμφανίσεις μας. Φυσικά πρόκειται για μια τάση που ενώ στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο, φέτος επιστρέφει για να αντικαταστήσει όλα τα sneakers με τον πιο cool τρόπο.

Η δημοφιλής τάση είναι approved από τα πιο διάσημα It-girls όπως η Rihanna,η Kim Kardashian, η Mary-Kate Olsen, η Emily Ratajkowski και η Bella Hadid. Έτσι τα εμβληματικά sneakers – που έχουν αντέξει στο χρόνο- είναι η πιο ευέλικτη και πρακτική επιλογή για φέτος που θα συμπληρώσει όλα τα καθημερινά σύνολα. Εκτός από ευέλικτα και διαχρονικά, είναι και μια cool προσθήκη σε ένα απλό ντύσιμο που θα δώσει effortless χαρακτήρα μαζί με τζιν, φούστες και παντελόνια συνδυασμένα με basic τοπ, φούτερ και πουκάμισα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT