Λεπτή μύτη: Το makeup trick της Victoria Beckham για nose contouring

Λεπτή μύτη: Το makeup trick της Victoria Beckham για nose contouring

Το μόνο που θα χρειαστείτε για το πετύχετε είναι ένα bronzer και ένα πινέλο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 48 της, η Victoria Beckham έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο όμορφες και καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως. Έχοντας μιλήσει πολλές φορές για τη ρουτίνα ομορφιάς, τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής της, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls είναι γνωστή για την έμφαση που δίνει στο wellness lifestyle αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύει την εμφάνισή της, για αυτό και κάθε φορά που μοιράζεται με το κοινό μια συμβουλή σπεύδουμε να την καταγράψουμε.

Το πιο πρόσφατο tip που αποκάλυψε και μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, είναι το πώς κάνει nose contouring για να δείχνει η μύτη της πιο λεπτή. Αν και πολλοί πιστεύουν πως η μύτη της είναι αποτέλεσμα ρινοπλαστικής, η σχεδιάστρια τονίζει πως δεν έχει παρέμβει χειρουργικά σε αυτό το μέρος του σώματός της, και πως η εικόνα που βλέπουμε όλοι οφείλεται στον τρόπο με τον όποιο μακιγιάρει το σημείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT