Οι καλύτερες ασκήσεις όλων των εποχών σύμφωνα με το Harvard

Οι καλύτερες ασκήσεις όλων των εποχών σύμφωνα με το Harvard

Έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία, να μειώσουν τον κίνδυνο ασθενειών, να ενισχύσουν τα οστά, τις αρθρώσεις, ενώ χαρίζουν και εγκεφαλική δύναμη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι γεγονός ότι με την άφιξη της νέας χρονιάς, αναζητάμε τρόπους να είμαστε πιο παραγωγικοί και συχνά ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να αποκτήσουμε μια πιο δραστήρια ρουτίνα. ‘Έτσι λοιπόν, μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτή η μελέτη που απαριθμεί τις πέντε πιο ωφέλιμες σωματικές δραστηριότητες για την υγεία, που πραγματοποιήθηκε από το Harvard Medical School. Αυτές οι προπονήσεις μπορούν να κάνουν θαύματα στο σώμα σας.

Αυτές οι σωματικές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας, να βελτιώσετε την ισορροπία και το εύρος της κίνησής σας, να ενισχύσετε τα οστά σας, να προστατέψετε τις αρθρώσεις σας και ακόμη και να αποτρέψετε την απώλεια μνήμης. Η επίσημη σελίδα της Ιατρικής Σχολής του Harvard, Harvard Health Publishing, αναφέρει: «Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο φυσικής κατάστασης, αυτές οι δραστηριότητες είναι μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι και να μειώσετε τον κίνδυνο των ασθενειών».

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT