8 κόκκινα κραγιόν για τα πιο θηλυκά μακιγιάζ

8 κόκκινα κραγιόν για τα πιο θηλυκά μακιγιάζ

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, φτιάχνουμε μια λίστα με τα πιο ακαταμάχητα κόκκινα κραγιόν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε έχετε προγραμματίσει ένα date night με τον σύντροφό σας, είτε μια cozy βραδιά με φίλες, το κόκκινο κραγιόν είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το μακιγιάζ σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στρέφοντας όλη την προσοχή στο πρόσωπο και κάνοντας τα χείλη να δείχνουν ζουμερά και ακαταμάχητα, τα red lipstic είναι η επόμενη beauty αγορά που θα κάνουμε προκειμένου να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεσή μας.

Σκοπός μας είναι να βρούμε αυτό το κόκκινο κραγιόν που θα «ντύσει» στην κυριολεξία τα χείλη μας και θα τους αφήσει την μεταξένια αίσθηση, η οποία θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Σατέν, ματ ή glossy, όποια υφή και αν προτιμήσετε το σημαντικότερο είναι να έχετε προετοιμάσει κατάλληλα τα χείλη πριν, ενυδατώνοντάς τα σε βάθος, αλλά και καθαρίζοντάς τα με lip scrub. Όσον αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ, μπορείτε να κινηθείτε σε γήινους και φυσικούς ροζ τόνους ή να τολμήσετε το extra, τονίζοντας με ένα σκούρο smokey eye effect τα μάτια.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT