Ο έρωτας μπορεί να θεραπεύσει το άγχος και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας;

Ο έρωτας μπορεί να θεραπεύσει το άγχος και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας;

«Το να αγαπάμε και να μας αγαπούν είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της υγείας μας», σύμφωνα με τη Valérie Leduc, διδάκτωρ ιατρικής και συνιδρύτρια του Maison Epigenetic στο Παρίσι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με την επιγενετική (την επιστήμη που μελετά την τροποποίηση της έκφρασης των γονιδίων μας), οι κοινωνικές σχέσεις (επίδραση, αγάπη, φιλία) αποτελούν μέρος των 5 στοιχείων που πρέπει να ενεργοποιηθούν για να απολαμβάνουμε καλή υγεία, μαζί με τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα, τη διαχείριση του στρες και την αισιοδοξία. Θα ήταν λοιπόν λάθος να στερούμε από τους εαυτούς μας ευχάριστες ανθρώπινες επαφές, ειδικά όταν αυτές έχουν στοργικό χαρακτήρα.«Μέσω της αγάπης, μπορούμε να μεταμορφώσουμε το DNA μας», αποκαλύπτει η Valérie Leduc, γιατρός και συνιδρύτρια του Maison Epigeneticin Paris. «Η αγάπη είναι η ευθυγράμμιση του πνευματικού, σωματικού και διανοητικού μας επιπέδου. Το γονιδίωμά μας αποκαλύπτει με την αγάπη τις μεγαλύτερες δυνατότητες του. Συμμετέχει στην ομοιόσταση του σώματος, δημιουργεί μια ιδιαίτερη νευροβιολογία που επηρεάζει θετικά τις διαδικασίες επούλωσης. Τα 528 Hz είναι η συχνότητα της αγάπης, η συχνότητα της επιδιόρθωσης του DNA με αληθινή θεραπευτική δύναμη!».

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT