Το δερμάτινο jacket της άνοιξης δεν θα είναι μαύρο

Το δερμάτινο jacket της άνοιξης δεν θα είναι μαύρο

Οίκοι και street style συμφωνούν πως το κλασικό δερμάτινο τζάκετ αλλάζει απόχρωση

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ότι το μαύρο δερμάτινο αποτελεί απαραίτητο staple για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι γεγονός. Παράλληλα όμως, αυτό δεν αναιρεί πως κάθε νέα σεζόν έχουμε την ανάγκη να φλερτάρουμε και με νέες, πιο φρέσκιες εκδοχές του, οι οποίες είναι ιδανικές για να ανανεώσουμε την εικόνα μας, χωρίς να βγούμε από το comfort zone.

Για την άνοιξη του 2023, το δερμάτινο τζάκετ που προτάσσει τόσο το catwalk, όσο και το street style, είναι το chocolate brown. Oversized και ταυτόχρονα με used εφέ, τα πιο in σχέδια τώρα δεν κυκλοφορούν στην κλασική μαύρη απόχρωση αλλά σε ένα σοκολατί καφέ που δείχνει πιο γήινο και ευκολοσυνδύαστο για τη μεταβατική περίοδο.

Αν και θεωρείται παρεξηγημένο, το καφέ έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά στις τάσεις και ενίοτε, όπως γίνεται και τώρα φανερό, μπορεί να αντικαθιστά και το μαύρο. Σε σύνολα με cool vibes και ανεπιτήδευτο ύφος, το chocolate brown δερμάτινο αναδεικνύεται στο απόλυτο passe partout, καθώς και στο πανωφόρι που θα μας σώσει από το «δεν έχω τίποτα να φορέσω».

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT