8 cardigan που θα φορέσουμε σαν τοπ

Το νέο must-have της γκαρνταρόμπας θα γίνει το αγαπημένο everyday item

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φλοράλ φορέματα ορίζουν τις ανοιξιάτικες ημέρες μας, φαίνεται όμως πως το cardigan διεκδικεί μια θέση στα casual αλλά και πιο office outfits της σεζόν. Το street style στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού μας έπεισε πως ένα ανοιξιάτικο cardigan πρέπει να αποτελεί την επόμενη αγορά μας για το daywear. Παράλληλα οι οίκοι Fendi και 16Arlignton, μέσα από τις SS23 συλλογές τους, έδωσαν super fashionable διάθεση στο πλεκτό cardigan και το παρουσίασαν ως τοπ, συνδυασμένο με cargo παντελόνια ή μίντι φούστες.

Πλέον ο ρόλος του cardigan, είναι να αντικαταστήσει τα τοπ της άνοιξης, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πολλά διαφορετικά looks. Τα πλεκτά cardigans, έχουν χρώμα όπως το ροζ και τα ζαχαρένια παστέλ, ιδιαίτερα κουμπιά και χρυσές λεπτομέρειες, και διαμορφώνουν τη βάση για τις πιο girly εμφανίσεις της σεζόν. Οι Γαλλίδες συνδυάζουν τα cropped cardigans με ψηλόμεσα τζιν και σατέν φούστες, ένα fashion item που έχει ταυτιστεί με το parisian chic.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT