Everyday Dressing: Οι 7 τάσεις από τον οδηγό της Vogue

Everyday Dressing: Οι 7 τάσεις από τον οδηγό της Vogue

Η γκαρνταρόμπα της σεζόν χτίζεται με basics, που δημιουργούν αβίαστη διάθεση στο καθημερινό στυλ. Ακολουθήστε step by step τα τελευταία trends για να υιοθετήσετε αυτή την αισθητική.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κορυφαία catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, ανέδειξαν το everyday dressing στο στυλ με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Η modern woman και το καθημερινό look της αποτέλεσε τη βασική πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών με τη νέα γκαρνταρόμπα να βασίζεται πλέον σε timeless basics όπως τα trench coats, τα baggy τζιν, τα hoodies, τα leggings.

Το model off-duty look θα μπορούσε να είναι το απόλυτο moodboard πίσω από τις προτάσεις των οίκων, πάντα όμως με μια δόση από tailoring που αρκεί για να αναβαθμίσει το everyday dressing. Αυτό είναι και η συνταγή πίσω από κάθε επιτυχημένο catwalk της σεζόν.

Μπορεί στη βάση τους τα κομμάτια να είναι απλά, όμως η αισθητική που γεννιέται έχει μια αβίαστη κομψότητα. Τα παντελόνια είναι slouchy με σωστή εφαρμογή στη μέση, τα πλεκτά έχουν κασμιρένια υφή που αγκαλιάζει το σώμα, τα παλτό με την oversized εφαρμογή δείχνουν cool χωρίς να προσθέτουν όγκο. Ακόμα και οι super hot τζιν φούστες ανήκουν στα classics.

Διαβάστε αναλυτικά στη Vogue

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT