5 καθημερινές συνήθειες που μπορούν να προκαλέσουν ακμή

5 καθημερινές συνήθειες που μπορούν να προκαλέσουν ακμή

Οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουμε σύμφωνα με έναν δερματολόγο,για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τα breakouts

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ακμή είναι ένα φαινομένο που αφορά μεγάλο ποσοστό ενηλίκων και συνήθως προκαλείται από ορμονικά ερεθίσματα, διατροφικές ανησυχίες και ο,τιδήποτε άλλο ενδιάμεσα και συχνά υπάρχουν περίοδοι που επιδεινώνεται και δημιουργούνται breakouts που είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε από τι προέρχονται. Αν είστε από εκείνους που ακολουθείτε μια καθημερινή ρουτίνα με τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα, τότε η Dr Shefali Trasi Nerurkar, σύμβουλος δερματολόγος, η Dr Trasi Clinic και η La Piel Skin Clinic, αναλύουν τους διαφορετικούς παράγοντες που μπορεί να βρίσκονται πίσω από τις εξάρσεις της ακμής σας αλλά και το τι μπορεί να κάνετε εσείς και να τις επιδεινώσετε.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε μια έξαρση ακμής εκτός από τη διατροφή, το κάπνισμα και το αλκοόλ, η Vogue καταγράφει μερικές καθημερινές συνήθειες που πιθανώς χειροτερεύουν την ακμή σας και ίσως να μην έχετε σκεφτεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT