Puddle pants: Το trending παντελόνι που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο

Puddle pants: Το trending παντελόνι που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο

Η νέα έξυπνη αγορά που θα κάνουμε την άνοιξη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο τα baggy παντελόνια διατηρούν την πρωτοκαθεδρία τους στις τάσεις, τόσο βλέπουμε να αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερες εκδοχές τους συμπεριλαμβανομένων και των puddle pants, ένα trend που έχει ήδη περάσει από την πασαρέλα στο street style.

Όπως υπονοεί και το όνομά τους, τα puddle pants είναι τα full length παντελόνια που με το effortless fit και το baggy design τους ψηλώνουν και κολακεύουν κάθε σιλουέτα, ακόμη και τις πιο petite. Ιδανική για ψηλά παπούτσια και εφαρμοστά τοπ, η συγκεκριμένη τάση ποντάρει στο διαφορετικό και το ανεπιτήδευτο με ένα 90s vibe που είναι πάντα relevant.

Τόσο ευέλικτα, όσο και passe partout, δεν υπάρχει συγκεκριμένος οδηγός για να μάθετε να τα συνδυάζετε, αρκεί να τα σετάρετε με τα πιο cool pieces της ντουλάπας σας. Σε τζιν, βαμβακερή, πλεκτή ή tailored υφή, όποια εκδοχή τους και αν προτιμήσετε, μη διστάσετε να παίξετε με τις ισορροπίες και τα μήκη στην εμφάνιση, όπως και με τα statement αξεσουάρ για να τα απογειώσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT