Μαρινιέρα: Επιστρέφει και αυτή την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα μας

Μαρινιέρα: Επιστρέφει και αυτή την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα μας

Το not-so basic βασικό κομμάτι, αποτελεί τη βάση για τα ωραιότερα spring outfits

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μαρινιέρα επιστρέφει και αυτή την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα μας, έχοντας κερδίσει την θέση της ανάμεσα στα πιο κλασικά items που ορίζουν το σύγχρονο στυλ. Τα μεγαλύτερα icons της μόδας έχουν φορέσει αυτό το διαχρονικό ριγέ τοπ με την δική του ιστορία. Η Gabrielle Chanel ανέδειξε την κομψότητα της μαρινιέρας συνδυάζοντάς τη με κλασικά παντελόνια, η Brigitte Bardot μας έδωσε την εκδοχή με full μίντι φούστες, ενώ η Kate Moss επέλεξε να τη φορέσει με ροκ δερμάτινα. Ο Yves Saint Laurent το ενσωμάτωσε στην Υψηλή Ραπτική, ενώ το 1984 η Boy Toy collection του Jean Paul Gaultier απογείωσε αυτό το pattern με το όνομα του Γάλλου σχεδιαστή να έχει ταυτιστεί πλέον με την μαρινιέρα.

Την άνοιξη 2023 βλέπουμε σταθερά το κλασικό ριγέ τοπ στο street style, να πρωταγωνιστεί στους πιο fashionable συνδυασμούς, που του προσθέτουν ένα fresh twist. Αυτή τη σεζόν συνδυάζουμε τη μαρινιέρα με ένα χακί cargo παντελόνι για Scandi cool looks ή και με ένα tailored γιλέκο από πάνω για ένα fresh layering. Με suit pants μας ακολουθεί και στο γραφείο, ενώ αλλάζοντας τα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί σε βραδινό κομμάτι. Ένα ακόμα layered look είναι να φορέσετε την μαρινιέρα κάτω από ένα slip dress ή απλά ρίξτε το ριγέ τοπ πάνω από τους ώμους σας μαζί ένα λευκό πουκάμισο.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT