7 νέα αρώματα φέρνουν την άνοιξη

Οι νέες αρωματικές αφίξεις της άνοιξης αποπνέουν ηρεμία και έχουν έντονη προσωπικότητα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αρώματα της άνοιξης έχουν την ιδιαιτερότητα να ξυπνούν τρυφερά συναισθήματα, συμβολίζουν την αναγέννηση της φύσης και την ελπίδα, αποπνέουν γαλήνη χωρίς να όμως να υστερούν σε ένταση. Οι νέες αρωματικές δημιουργίες που προτείνουν αυτή τη σεζόν οι κορυφαίοι οίκοι, κλείνουν την άνοιξη στο μπουκάλι, με φρουτώδεις και φλοράλ νότες που αποπνέουν αισιοδοξία και ζωντάνια, αλλά και με πινελιές από εσπεριδοειδή που αιχμαλωτίζουν όλη τη φρεσκάδα της εποχής. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν τόσο έντονη προσωπικότητα, που προβλέπεται πως θα γίνουν η νέα μας εμμονή.

Τα συστατικά της φύσης κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ολοκαίνουρια ελιξίρια που έχουν την προσοχή μας τώρα, ενώνονται σε απροσδόκητες συνθέσεις και δημιουργούν τους πιο μαγικούς συνδυασμούς. Κεράσι, τριαντάφυλλο, σύκο, περγαμόντο, φιστίκι, ακόμα και ρύζι ατμού, μας μεταφέρουν από τις πιο έντονες ευωδιές του χειμώνα, στο πιο ανάλαφρο κλίμα της άνοιξης και γίνονται το έναυσμα για να γράψουμε νέες αναμνήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT