WaterTok: To viral trick του Tik Tok για να πίνετε περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα

WaterTok: To viral trick του Tik Tok για να πίνετε περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα

Αν πιάνετε και εσείς τον εαυτό σας να μην πίνει όσο νερό πρέπει καθημερινά, μπορεί το Tik Tok να σας βοηθήσει

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νερό είναι πηγή ζωής, αυτό είναι γεγονός και ισχύει για κάθε άνθρωπο, σε κάθε ηλικία και εποχή. Για την επιδερμίδα, την κυκλοφορία του αίματος, το ανοσοποιητικό σύστημα, τα μαλλιά αλλά και για τη γενικότερη ομαλή λειτουργία του οργανισμού, το νερό είναι ζωτικής σημασίας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμελούν να καταναλώνουν την ποσότητα που χρειάζεται, είτε σε μόνιμη βάση, είτε ανά συγκεκριμένες περιόδους.

Σύμφωνα με το ερευνητικό κέντρο Study and Observatory of Living Conditions (Credoc) στη Γαλλία, το 77% των Γάλλων πολιτών δεν πίνει την απαιτούμενη ποσότητα νερού, φαινόμενο φυσικά που είναι παγκόσμιο. Το ερώτημα λοιπόν είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε αυτή την κακή συνήθεια.

Η απάντηση φαίνεται να έρχεται, ανέλπιστα, από το Tik Tok και ένα νέο viral trend που αυτή τη στιγμή έχει 150 εκατομμύρια χτυπήματα στην πλατφόρμα. Ο λόγος για το WaterTok, το τρικ που μπορούμε όλοι να ακολουθήσουμε για να κάνουμε απλά το νερό πιο ελκυστικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT