Slim sneakers: Το στυλ που είναι τάση το καλοκαίρι 2023

Slim sneakers: Το στυλ που είναι τάση το καλοκαίρι 2023

Τα κομψά sneakers με 70s αισθητική και λεπτή σόλα συνεχίζουν να κυριαρχούν και θα μας ακολουθήσουν και την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 μαζί με όλα τα looks

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό και μοντέρνο από ένα ζευγάρι sneakers και ειδικότερα όταν πρόκειται για σχέδια με λεπτή σόλα, που μπορούν να συμπληρώσουν ένα outfit με τον πιο κομψό τρόπο. Αυτό ισχύει και για τα τελευταία sneaker trends που έχουμε δει και ενώ το περασμένο φθινόπωρο και τον χειμώνα κυριαρχούσαν τα trainers με πιο σκληρές σόλες και XXL platforms, φέτος η τάση της άνοιξης και του καλοκαιριού εστιάζει στην κομψότητα.

Τα είδαμε σε όλα τα it-girls και σε supermodels όπως η Bella Hadid, η Hailey Bieber και η Kaia Gerber, που λάτρεψαν το σχέδιο Mexico 66 Onitsuka Tiger, ένα μοντέλο που λανσαρίστηκε πριν από 56 χρόνια, κάτι που αποδεικνύει ότι φέτος βιώνουμε μια πραγματική αναβίωση των 70s sneakers.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT