Μαλλιά που φριζάρουν: Το απλό βραδινό τρικ για να τα αντιμετωπίσετε

Μαλλιά που φριζάρουν: Το απλό βραδινό τρικ για να τα αντιμετωπίσετε

Μια κοτσίδα αρκεί για να αλλάξετε την εικόνα των μαλλιών σας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μπαίνουμε στο καλοκαίρι αλλά η υγρασία της ατμοσφαίρας δεν παύει να είναι ένας βασικός παράγοντας για το φριζάρισμα των μαλλιών μας. Αν και τα ξηρά ή αφυδατωμένα μαλλιά είναι αυτά που είναι πιο επιρρεπή στο φριζάρισμα, όλες έχουμε κατά καιρούς βρεθεί αντιμέτωπες με αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη για αυτό και πάντα αναζητούμε τρόπους για να την αντιμετωπίσουμε.

Αν ρωτήσετε τους ειδικούς θα σας προτείνουν πολλά anti-frizz προϊόντα που βρίσκονται στην αγορά και φυσικά μπορούν να λειάνουν και να τιθασεύσουν τα μαλλιά. Τέτοια μπορεί να είναι ένα ξηρό conditioner ή κάποιο ενυδατικό έλαιο που θα απορροφήσει την υγρασία και συνεπώς θα αλλάξει την εικόνα των μαλλιών κάνοντάς τα να δείχνουν υγιή και περιποιημένα. Παρολά αυτά όμως, υπάρχουν και φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε το φριζάρισμα ή έστω να το μειώσετε αρκετά ώστε να μη σας ενοχλεί.

Διαβάστε την συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT