«Τραγανά» αυγά με σοτέ μελιτζάνες

Φτιάχνουμε τραγανές φωλιές αυγού και τις σερβίρουμε με σοταρισμένες μελιτζάνες. Τέλεια ιδέα αυτό το πιάτο που ετοιμάζεται στο πι και φι

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες 4

  • 3 μελιτζάνες τσακώνικες, σε σε φέτες 1 εκ.
  •  2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λάδι για το τηγάνισμα των αυγών
  •   4 αυγά
  •   αλάτι και πιπέρι
  •  μαϊντανός ψιλοκομμένος

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT