Ήλιος: Oλα τα οφέλη για την ψυχική υγεία

Ήλιος: Oλα τα οφέλη για την ψυχική υγεία

Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη περίοδος για να έρθετε σε πραγματική επαφή με τη φύση

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ζωτική ενέργεια κάθε ανθρώπου έχει την πηγή της στη φύση. Εξαρτόμαστε από αυτήν για να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε την ενέργεια που μας επιτρέπει να είμαστε χαρούμενοι, σε αρμονία με τον εαυτό μας και τους γύρω μας, πιο γαλήνιοι, με αυτοπεποίθηση και παρόντες στην δεδομένη στιγμή. Παράλληλα όσο απομακρυνόμαστε από αυτήν, τόσο πιο εύκολα απενεργοποιούμαστε και νιώθουμε εξάντληση, για αυτό και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να έρθουμε και πάλι σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον και να εναρμονιστούμε με τις δονήσεις της γης.

Πώς όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ηλιακή ενέργεια προκειμένου να τονώσουμε την ψυχική μας υγεία; Από το μπάνιο στη θάλασσα, στον διαλογισμό στη φύση, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους πιο διαδεδομένους τρόπους να συνδεθείτε με τη φύση στις διακοπές σας και συνεπώς να επιστρέψετε στην καθημερινότητα ανανεωμένοι και με τελείως διαφορετική οπτική.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT