Όπως είναι γνωστό τα φύκια αποτελούν για καιρό ένα πολλά υποσχόμενo superfood. Πλούσια σε μέταλλα και φυτικές ίνες, νόστιμα και χαμηλά σε θερμίδες, αποτελούν τη βάση της ασιατικής κουζίνας για χιλιάδες χρόνια, ιδιαίτερα της ιαπωνικής κουζίνας, αλλά και της διατροφής πολλών πληθυσμών όπως σε ορισμένες παράκτιες περιοχές του Καναδά, για παράδειγμα. Αλλά όπως μας προτείνει η Amal Clooney, ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψουμε ξανά και να τα εντάξουμε μόνιμα στη διατροφή μας, ίσως ακόμη και στο πρωινό.
Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue