5 χειμερινά πανωφόρια εκτός από παλτό που ανανεώνουν τώρα το στυλ μας

5 χειμερινά πανωφόρια εκτός από παλτό που ανανεώνουν τώρα το στυλ μας

Το street style ψήφισε τα νέα πανωφόρια του χειμώνα και η Vogue έφτιαξε τον πιο πλήρη οδηγό.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χειμερινά πανωφόρια εξυπηρετούν δύο σκοπούς, αρχικά μας προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και φυσικά πλαισιώνουν ή και διαμορφώνουν το στυλ μας. Το πανωφόρι άλλωστε είναι η πρώτη εντύπωση οπότε σε μεγάλο βαθμό καθορίζει μια εμφάνιση. Έχει μια σύνδεση και με το υπόλοιπο look, από τα παπούτσια μέχρι την τσάντα, οπότε πριν χτίσουμε το κάθε outfit μελετάμε τα street style trends και αντλούμε έμπνευση για την shopping list της νέας σεζόν.

To puffer

Απαλό και άνετο, το puffer έχε αποκτήσει μια σταθερή θέση στην γκαρνταρόμπα. Το χειμώνα 2024 επιλέξτε ένα quilted jacket όχι σε μαύρο, αλλά σε μια soft απόχρωση όπως το olive ή το ροζ.

To shearling jacket

Το sheepskin δίνει ένα vintage twist σε κάθε εμφάνιση και συνδυάζεται με flared παντελόνια και σουέντ μποτάκια για ένα look με 70s vibes. Είναι το αγαπημένο πανωφόρι των parisian girls όπως η Jeanne Damas, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να το προσθέσουμε στην συλλογή μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT