Ακολουθώ αυτούς τους 3 κανόνες και έχω περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση κάθε μέρα

Ακολουθώ αυτούς τους 3 κανόνες και έχω περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση κάθε μέρα

Όλα τα tips που πρέπει να γνωρίζουμε σύμφωνα με μια ειδικό.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να έχω περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση, έχω εισαγάγει τρεις κανόνες στην καθημερινότητά μου

Απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο, κάντε σωματική άσκηση, διατηρήστε μια ενεργή κοινωνική ζωή: Γνωρίζουμε πολύ καλά τη θεωρία για να έχουμε περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά στην πράξη αυτό συχνά αποτυγχάνει, επομένως αδυνατούμε να ενσωματώσουμε τις σωστές πρακτικές στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα μας. Από αυτές τις γρήγορες συνήθειες που μπορούμε να κάνουμε το πρωί και να έχουμε καλύτερη διάθεση, μέχρι μικρές αλλαγές για να έχουμε περισσότερη ενέργεια, αυτά είναι τα βήματα που λειτουργούν για μένα.

Έτσι πήρα μερικές από τις συμβουλές που μοιράστηκε η ειδικός ευεξίας Amagoia Eizaguirre. Φυσικά, η expert επέμεινε στη σημασία του beauty ritual και ότι πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στη ρουτίνα ομορφιάς μας και να μυρίζουμε τα αρώματα, να νιώσουμε τις υφές και να κάνουμε μασάζ στο δέρμα μας με πλήρη επίγνωση (κάτι που κάνω εδώ και χρόνια), αλλά και ανέφερε άλλες πρακτικές για να έχει περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση. Για μένα, από τότε που τα εφαρμόζω όλα στην πράξη, αυτά τα τρία ήταν αποτελεσματικά. Και ναι, οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις, αλλά πάνω από όλα είναι εκεί για να τηρούνται, και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT