Η τροφή που καίει λίπος και είναι ιδανική για το πρωινό σας

Η τροφή που καίει λίπος και είναι ιδανική για το πρωινό σας

Η κανέλα Κεϋλάνης έχει γλυκιά γεύση, αδυνατιστικές ιδιότητες και ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου, γι' αυτό και αξίζει να προστεθεί στην καθημερινή διατροφή

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανέλα Κεϋλάνης: Καίει λίπος και βοηθά στην απώλεια βάρους

Το πιο αρωματικό μπαχαρικό, χαρίζει γλυκιά γεύση σε πιάτα και ροφήματα ή ακόμα και σε κοκτέιλ. Υπάρχουν αυτοί που το προσθέτουν στο πρωινό τους όπως για παράδειγμα στο γιαούρτι ή σε porridge, είναι όμως βασικό να γνωρίζουμε και τις θρεπτικές ιδιότητες της κανέλας Κεϋλάνης.

Η κανέλα είναι γνωστή για την γεύση της, έχει όμως και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και οφέλη για την σιλουέτα. Βοηθά στην απώλεια βάρους και στην καύση του λίπους, περιορίζει το αίσθημα πείνας και ρυμίζει το σάκχαρο και την χοληστερόλη.

Τα οφέλη αυτής της ποικιλίας

Πρόκειται για μια ποικιλία βραβευμένη και με υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Καλλιεργείται στην Μαλαισία, την Ινδονησία και την Μαδαγασκάρη. Μπορεί να καταναλώνεται καθημερινά χωρίς περιορισμούς, ενώ οι ειδικοί προτείνουν να την προσθέσετε στο πρωινό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT