Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά;

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά;

Γιατί δεν πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά σας φυσικά; Όλα τα μυστικά από τους experts

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και αρκετό καιρό οι experts μας προτείνουν να μην αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά, ενώ για πολλά χρόνια πιστεύαμε ότι αυτή η συνήθεια μπορεί να οφελήσει την τρίχα. «Αν αφήσουμε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά, συσσωρεύεται υπερβολική υγρασία που παραμένει μέσα στην ίνα. Αυτό κάνει τον φλοιό πιο εκτεθειμένο και διευκολύνει τα μαλλιά να σπάσουν, να καταστραφούν και να φριζάρουν», σύμφωνα με την φαρμακοποιό, και hair expert, Clara Fernández.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχαμε μια πιθανή λύση για όλους εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν να αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνουν φυσικά (οι Γαλλίδες για παράδειγμα, η Caroline de Maigret το έχει πει πολλές φορές) ή που απλά δεν χρησιμοποιούν πιστολάκι μαλλιών από καθαρή τεμπελιά, όμως υπάρχει λύση.  Αυτό επιβεβαιώνεται από τον hair stylist Moncho Moreno, ο οποίος γνωρίζει όλες τις μελέτες που επιβεβαιώνουν ότι το στέγνωμα των μαλλιών σε μέγιστη θερμοκρασία 160 βαθμών είναι καλύτερο από το φυσικό στέγνωμα και προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι ταξιδίου με χαμηλότερη ισχύ από αυτό των κανονικών για να κάνετε το στέγνωμα πιο φυσικό.

Περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT