Οι 5 αντιφλεγμονώδεις τροφές που πρέπει να καταναλώνετε τακτικά σύμφωνα με ένα διατροφολόγο

Οι 5 αντιφλεγμονώδεις τροφές που πρέπει να καταναλώνετε τακτικά σύμφωνα με ένα διατροφολόγο

Είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που φροντίζουν την υγεία και προστατεύουν το δέρμα μας, εξηγεί η διατροφολόγος Sophie Janvier, αποκαλύπτοντας τις 5 τοπ τροφές με αντιφλεγμονώδη δράση.

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διατροφολόγος Sophie Janvier με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της προγράμματος διατροφής Boost : 28 jours pour retrouver la forme grâce à l’alimentation anti-inflammatoire, αποκάλυψε τις συμβουλές της για να τρεφόμαστε πιο σωστά, τόσο για την σιλουέτα όσο και για την υγεία μας. Άλλωστε ανάμεσα στα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη μιας υγιεινής διατροφής, είναι η ζωτικότητα, η καλύτερη πέψη, η σταθεροποίηση της γλυκόζης στο αίμα, το ισορροπημένο βάρος, η καλή λειτουργία των αρθρώσεων. Επίσης βοηθά στην εικόνα της επιδερμίδας μας αντιμετωπίζοντας την ακμή και το έκζεμα. Η χρόνια φλεγμονή μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ασθένειες, γι΄αυτό και η Sophie Janvier προτείνει τις πέντε τροφές που μας προστατεύουν.

Περισσότερα στη Vogue

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT