Τα οφέλη του μελιού είναι γνωστά, από την ικανότητά του να διεγείρει τη μνήμη και τη συγκέντρωση, μέχρι την ανακούφιση από το στρες, τη δράση του στη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου ή τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες, που το καθιστούν θεραπεία κατά του βήχα και του πονόλαιμου. Υπάρχει όμως μια ποικιλία μελιού, συγκεκριμένα, που προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη (και περισσότερα) σε υψηλότερο επίπεδο: πρόκειται για το μέλι manuka. Παρακάτω είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το superfood που ονομάζεται «χρυσός της Νέας Ζηλανδίας».
Περισσότερα στη Vogue