Το πολυαναμενόμενο συνέδριο «Change Μakers ΙΙΙ» της Vogue Greece έρχεται στις 5 Νοεμβρίου

Το πολυαναμενόμενο συνέδριο «Change Μakers ΙΙΙ» της Vogue Greece έρχεται στις 5 Νοεμβρίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς χτίζεται μια επίδειξη μόδας; Πού συναντά η δημιουργική κληρονομιά την καινοτομία; Ποιες είναι οι νέες βιώσιμες πρακτικές και που βρίσκεται η γυναικεία ενδυνάμωση; Γιατί η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη εξακολουθούν να αποτελούν στοιχήματα και τι ορίζει ένα άτομο ως Change Maker σήμερα;

Εφήμερη όσο και βαθιά ριζωμένη στη συνείδησή μας, η μόδα δεν σταματά να μας συναρπάζει. 

Η Καθημερινή και η Vogue Greece παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο συνέδριο Change Makers III στις 5 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το παρόν της μόδας συναντά το μέλλον της, και οι πρωταγωνιστές, οι άνθρωποι-κλειδιά της βιομηχανίας, ανεβαίνουν στη σκηνή για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με τη μόδα, τον πολιτισμό, την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, αλλά και ιστορίες δημιουργίας και ζωής που άλλαξαν και αλλάζουν τη βιομηχανία.

H Vogue Greece καλωσορίζει: τη fashion designer, philanthropist, συγγραφέα και δημιουργό του wrap dress, Diane Von Furstenberg, την ηθοποιό και μοντέλο Marisa Berenson, εγγονή της Elsa Schiaparelli και μούσα της αμερικανικής Vogue, την πρωτοπόρο fashion designer και artist Iris Van Herpen, την καινοτόμο Ελληνίδα Μαίρη Κατράντζου, founder και creative director του brand Mary Katrantzou και creative director του οίκου BVLGARI στα Leather Goods & Accessories, την Sandra Choi, creative director του αγαπημένου οίκου Jimmy Choo, τον ανερχόμενο Casey Cadwallader, που αναλαμβάνει την κληρονομιά του Thierry Mugler στον οίκο Mugler, και άλλες σημαντικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν.

Εγγραφείτε εδώ, εκμεταλλευτείτε την προσφορά Early Bird (50% έκπτωση για περιορισμένο αριθμό θέσεων) και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ειδική τιμή των 65€ (αρχική τιμή: 130€).

Περισσότερες πληροφορίες και νέα για το συνέδριο στο changemakers.vogue.gr 

Ραντεβού στην πρώτη σειρά της μόδας!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT