Anya Taylor-Joy: η νεαρή πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit αποκλειστικά στη Vogue Greece Δεκεμβρίου

Anya Taylor-Joy: η νεαρή πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit αποκλειστικά στη Vogue Greece Δεκεμβρίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ‎Anya Taylor-Joy είναι η καθηλωτική πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit, της νέας σειράς-φαινόμενο του Netflix. Μπορεί το ίδιο το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά να εγγυάται την επιτυχία της, ωστόσο η νεαρή πρωταγωνίστρια εξελίχθηκε στο μεγαλύτερό της ατού, υποδυόμενη την ιδιοφυή Beth που ανακαλύπτει μέσα σε ένα ορφανοτροφείο το πάθος –και το ταλέντο– της για το σκάκι. 

“Συνδεόμουν μαζί της κάθε φορά που δεν ένιωθε μέρος αυτού του κόσμου, κάθε φορά που αναζητούσε απεγνωσμένα τη θέση της και προσπαθούσε να προσφέρει κάτι. Ταυτίστηκα με το πάθος και την εμμονή της για το σκάκι, γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι κι εγώ την τέχνη μου.” 

Στην πρώτη της «ελληνική» συνέντευξη αποκλειστικά στη Vogue Greece, η ταλαντούχα Anya Taylor-Joy μας μιλάει για όσα την ενώνουν με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, την αποδόμηση της πατριαρχικής κουλτούρας και τις συναρπαστικές κινήσεις ματ για τα μελλοντικά σχέδιά της. 

Μη χάσετε το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue Greece, αυτή την Κυριακή (29/10) με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT