Η Λέιντι Γκάγκα στο reunion των Friends

Στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επανένωση, στα «Φιλαράκια» θα εμφανιστούν διάσημοι καλλιτέχνες αλλά και οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν δεύτερους ρόλους, όπως η Τζάνις και ο Ρίτσαρντ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tα σπέσιαλ «Φιλαράκια» και το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion του Ρος, της Μόνικας, του Τσάντλερ, της Φοίβης, του Τζόι και της Ρέιτσελ θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max και τα εκατομμύρια των φανς των Friends θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία: εκτός από τους αγαπημένους τους ήρωες, θα απολαύσουν τηλεοπτικά – σε ρόλο έκπληξη – και άλλους διάσημους καλλιτέχνες. 

Διαβάστε σχετικά: Αναμονή τέλος: Πρεμιέρα στις 27 Μαΐου για τα επετειακά «Φιλαράκια» – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ (βίντεο)

Εκτός των άλλων, στο σπέσιαλ επεισόδιο θα εμφανιστούν διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Λέιντι Γκάγκα και ο Τζάστιν Μπίμπερ αλλά και οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν δεύτερους ρόλους, όπως η Τζανίς, ο Ρίτσαρντ και ο Γκάνθερ.

Πως φαντάζονται οι πρωταγωνιστές της σειράς τους χαρακτήρες τους, 17 χρόνια μετά…

Ενόψει του πολυαναμενόμενου reunion, οι Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρντνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλάνκ και Μάθιου Πέρι μίλησαν στο περιοδικό People σχετικά με το τι θα δούμε (;) και τις αναμνήσεις τους από τη σειρά.

«Νιώθω πάντα ότι η Μόνικα θα έκανε κάτι ανταγωνιστικό προς άλλες μητέρες και θα προσπαθούσε να τις ξεπεράσει. Είτε πρόκειται για μια φιλανθρωπική οργάνωση με πώληση αρτοσκευασμάτων στο σχολείο είτε κάτι άλλο. Δηλαδή, θα ήταν τόσο ενοχλητική», είπε η Κοξ στο People. 

«Ο Τζόι θα είχε ανοίξει μια αλυσίδα καταστημάτων σάντουιτς», ανέφερε ο ΛεΜπλανκ.

«Και θα είχε φάει όλα τα σάντουιτς», σχολίασε ο Πέρι.

Η Τζένιφερ Άνιστον σημείωσε πάντως πως το να επιστρέφει για το reunion είναι σαν να επιστρέφει «σε μια οικογένεια. Δεν έχω αδελφές. Νομίζω ότι έτσι θα ήταν να έχω αδελφές».

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ είπε, από την πλευρά του, ότι όταν η σειρά ολοκληρώθηκε το 2004, πήρε την πλακέτα «καθηγητής Γκέλερ» από το γραφείο του παλαιοντολόγου χαρακτήρα, που υποδυόταν.

Η Λίζα Κούντροου αποκάλυψε πως πήρε τα δακτυλίδια της «Φοίβης» ως αναμνηστικό και το πάσο ασφαλείας του στούντιο όπου γυρίστηκε η σειρά.

Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ, PEOPLE

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT