Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον και διδακτορικό

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον και διδακτορικό

Για να είμαστε ακριβείς, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης της έδωσε τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα και η τραγουδίστρια έβγαλε τον λόγο για την «Class of ‘22»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ίσως όταν η Τέιλορ Σουίφτ τραγουδούσε το κομμάτι «’22» πριν από 10 ακριβώς χρόνια, να μην περίμενε ότι αυτή θα ήταν η χρονιά που…θα έπαιρνε τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18 Μαΐου η Αμερικανίδα ποπ σταρ βρέθηκε στο Yankee Stadium, όπου έλαβε ένα τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ έβγαλε επίσης τον λόγο για την «Class of ‘22», όπως συνηθίζουν να λένε τους απόφοιτους κάθε χρονιάς στις ΗΠΑ. 

Ο Σουίφτ ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας χαριτολογώντας: «Γεια, είμαι η Τέιλορ. Την τελευταία φορά που ήμουν σε ένα στάδιο αυτού του μεγέθους, χόρευα με τακούνια και φορούσα κορμάκι με γκλίτερ. Αυτό το outfit είναι πολύ πιο βολικό», είπε αναφερόμενη στον τήβεννο που φορούσε στην αποφοίτηση.  

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η ποπ σταρ εξήγησε πως δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να έχει μια κανονική φοιτητική ζωή, μιας και πήγε αρχικά σε δημόσιο σχολείο και στην συνέχεια έλαβε κατ’ οίκον εκπαίδευση -άλλωστε, η μουσική της καριέρα ξεκίνησε ήδη όταν ήταν έφηβη. 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ομιλία της για την «Class ‘22» παρακάτω:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT