Μέγκαν Μαρκλ: «Με έκαναν να νιώθω πως η φιλοδοξία είναι κακό πράγμα όταν άρχισα να βγαίνω με τον Χάρι»

Μέγκαν Μαρκλ: «Με έκαναν να νιώθω πως η φιλοδοξία είναι κακό πράγμα όταν άρχισα να βγαίνω με τον Χάρι»

Η Δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για την κριτική που δέχτηκε για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι σε νέο podcast

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τρομακτικό, τρομακτικό πράγμα» έκανε την Μέγκαν Μαρκλ να νιώθει πως είναι η φιλοδοξία όταν ξεκίνησε την σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι, όπως αποκαλύπτει τώρα στο podcast «Archetypes». 

Στο πρώτο επεισόδιο του εν λόγω podcast, η Μαρκλ συζητά μαζί με την φίλη της, Σερένα Γουίλιαμς, για την γυναικεία φιλοδοξία. 

Ανάμεσα στα όσα είπαν, λοιπόν, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε πως κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν εκφράσει ανοιχτά τους προβληματισμούς τους για το πόσο σκουρόχρωμος θα έβγαινε ο γιος της Μαρκλ και του Χάρι, Άρτσι, με την ίδια να έφτασε κοντά στην αυτοκτονία κατά την διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης. 

Σχετικά με την φιλοδοξία, η 41χρονη σχολίασε: «Προσωπικά, δεν θυμάμαι να κάνω κάποιον αρνητικό συνειρμό με την λέξη “φιλοδοξία” μέχρις ότου άρχισα να βγαίνω με τον νυν σύζυγό μου και, από ό,τι φαίνεται, η φιλοδοξία είναι ένα τρομακτικό, τρομακτικό πράγμα. Για τις γυναίκες. Από όταν ένιωσα την αρνητικότητα πίσω από αυτό, πραγματικά είναι δύσκολο να το αποβάλω. Δεν μπορώ να μην δω τα εκατομμύρια κορίτσια και τις γυναίκες που υποβαθμίζουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, καθημερινά».

Μαρκλ και Γουίλιαμς αναφέρθηκαν επίσης στην συζήτησή τους στο πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζονται οι γυναίκες μετά την γέννα, με την πρώτη να λέει: «Τα διπλά στάνταρ ανάμεσα στο πώς αντιμετωπίζονται οι άντρες και οι γυναίκες αφού αποκτήσουν παιδιά είναι τόσο, τόσο μεγάλη αλήθεια. Το έχω νιώσει».

Φυσικά, το γεγονός πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, έχει γίνει αντικείμενο έντονου σχολιασμού και κριτικής από πολλούς, όπως θυμόμαστε. 

Πάντως, για να επιστρέψουμε στο θέμα της φιλοδοξίας, η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε το podcast λέγοντας πως υπάρχει «μια παρανόηση πως αν είσαι φιλόδοξη γυναίκα, τότε έχεις ατζέντα». 

Με πληροφορίες από τον Guardian.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT