7 σκετς των Monty Python που μπορούν να εμπνεύσουν τον Έλον Μασκ για το μέλλον του Twitter

7 σκετς των Monty Python που μπορούν να εμπνεύσουν τον Έλον Μασκ για το μέλλον του Twitter

Μπορεί ο δισεκατομμυριούχος να αποκάλυψε από ποιο σκετς της βρετανικής κολεκτίβας εμπνεύστηκε τη συνδρομή στο Twitter, πάντως, μπορεί πάντα να κάνει την επόμενη είσοδό του στην εταιρεία με ένα silly walk

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο


Όπως θα γνωρίζετε, ο Έλον Μασκ είναι το νέο αφεντικό του Twitter, κάτι που δεν έχει αφήσει να περάσει απαρατήρητο.

Ο δισεκατομμυριούχος έκανε είσοδο στη νέα του επιχείρηση κρατώντας έναν νιπτήρα κι αφού με την ανάληψη καθηκόντων του απέλυσε υψηλόβαθμα στελέχη του Twitter, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει τώρα και με το 50% των εργαζομένων της εταιρείας, που πρόκειται να μάθουν αν θα συνεχίσουν να έχουν δουλειά μέσω μέιλ. 

Στο μεταξύ, ο Μασκ ανακοίνωσε πως για να συνεχίσουν να έχουν οι χρήστες της πλατφόρμας επαληθευμένους λογαριασμούς θα πρέπει να πληρώνουν 20 δολάρια τον μήνα, για να το πάρει πίσω λίγο αργότερα και να ρίξει το ποσό στα 8 δολάρια, ύστερα από…ένα ζωντανό ντιμπέιτ στο Twitter με τον Στίβεν Κινγκ. 

Βέβαια, ο συγγραφέας του τρόμου δεν είναι ο μόνος ο οποίος αντιτάθηκε στον μεγιστάνα. Πριν λίγες μέρες, όταν ο Έλον Μασκ…διαπραγματευόταν σε κοινή θέα τη συνδρομή του Twitter, «αποκάλυψε» από που εμπνεύστηκε τον νέο αυτό τρόπο λειτουργίας. «Έκλεψα εντελώς την ιδέα να χρεώνω για προσβολές και διαπληκτισμούς από τους Monty Python, για να είμαι ειλικρινής», έγραψε ο Μασκ, ποστάροντας συγχρόνως ένα σκετς της βρετανικής σατιρικής κολεκτίβας, στο οποίο ο Μάικλ Πέιλιν επισκέπτεται κάτι σαν κλινική διαπληκτισμών, στην οποία πληρώνει για να τσακωθεί για μερικά λεπτά με τον Τζον Κλιζ. 

Ο Έρικ Άιντλ των Monty Python δεν άφησε το παραπάνω να «πέσει κάτω», εξαπολύοντας πυρά στον Μασκ μέσω ενός tweet στο οποίο έγραψε: «Δηλαδή, έχεις το δικαίωμα να κλέβεις αλλά θέλεις να μας χρεώσεις για να επαληθεύσουμε το ποιοι είμαστε; Καλή τύχη με αυτό, λοιπόν». 

Δεν ξέρουμε αν η «κόντρα» αυτή θα συνεχιστεί με κάποιον τρόπο, πάντως, επιλέξαμε μερικά ακόμα σκετς των Monty Python που ίσως εμπνεύσουν περαιτέρω τον Έλον Μασκ για τη νέα αυτή εποχή του Twitter.

Την επόμενη φορά που θα μπει στα γραφεία του Twitter, αντί για νιπτήρα αγκαζέ, μπορεί να δοκιμάσει κάτι τέτοιο: 

Ή και κάτι τέτοιο: 

Με 50% μείωση προσωπικού, το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν πολλές, μα πολλές παράπλευρες απώλειες. Όπως συνέβη και σε αυτό το δείπνο, που, όχι, δεν έφαγαν όλοι μους σολωμού: 

Μερικές ιδέες για το πώς να διεξάγει τις συνεντεύξεις των υποψηφίων για δουλειά (αν έχει σκοπό να προσλάβει άλλους και δεν τους απολύσει όλους): 

Πάντως, σε όσους απομείνουν, μπορεί πάντα να διεξάγει τεστ αποδοτικότητας: 

Σίγουρα ανάμεσα σε όλα αυτά θα υπάρξουν πολλά tweets, για τα οποία ο Μασκ μάλλον πιστεύει πως έχουν τόσο δυνατή ισχύ όσο αυτό το αστείο:

Κι αν όλα τα άλλα δεν λειτουργήσουν, μπορεί πάντα να πει ένα τραγούδι: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT