Ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στα μέτρα σου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ένα-πλήρες-πρόγραμμα-ασφάλισης-υγεία-562129966

Ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στα μέτρα σου

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι πραγματικότητα. Διαφορετικά βιώματα, ξεχωριστές εμπειρίες, άλλες προσλαμβάνουσες… άλλες επιθυμίες, άλλες ανάγκες. Δεν είναι θέμα γονιδίων. Είναι θέμα τρόπου ζωής και πώς ο καθένας από εμάς πορεύεται στη δική του καθημερινότητα, ανάλογα φυσικά και με την προσωπικότητά του.

Ο κοινωνικός μας κύκλος, το επάγγελμα που κάνουμε, οι καλές και οι κακές στιγμές που είχαμε, οι στόχοι που θέσαμε, όσα θέλουμε στο μέλλον να πετύχουμε, κάθε τι καινούριο που επιλέγουμε να ζήσουμε, όλα αυτά είναι στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητά μας. Ο καθένας μας, τελικά, είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός.

Μία δήλωση που η Generali αναγνωρίζει και θέτει στο επίκεντρο των ασφαλιστικών της λύσεων προκειμένου να είναι μοναδικές, όπως εμείς! Όπως και το Οικοσύστημα Ασφάλισης Υγείας και Φροντίδας, Life On!

Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα ασφάλισης υγείας, που πέρα από καλύψεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία, παρέχει πρόσθετες συμβουλευτικές υπηρεσίες και εφαρμογές, που μας βοηθούν να ζήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στα μέτρα σου-1

Οι άνθρωποι που σχεδίασαν το Life On της Generali εστίασαν στο πώς μπορούμε οι ασφαλισμένοι -επιλέγοντας με κριτήριο τις ανάγκες μας την ασφάλεια υγείας και αξιοποιώντας καινοτόμα applications- να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Μέσα από ένα online υπολογιστικό εργαλείο παρέχεται η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού επίπεδου κάλυψης σε 4 άξονες: Πρόληψη – Γιατροί & Εξετάσεις – Νοσηλεία – Αποκατάσταση!

Κάθε άξονας παραμετροποιείται ως προς το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης και τους συνδυασμούς καλύψεων που θέλουμε, σχεδιάζοντας έτσι τελικά το δικό μας ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας. Ένα πρόγραμμα που μας δίνει ακόμη περισσότερα, καθώς όλες μας οι επιλογές πλαισιώνονται από έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές ευ ζην που προάγουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής… όχι απλά για να είμαστε καλά, αλλά για να ζούμε καλύτερα!

Τι περισσότερα από ασφάλιση μας δίνει το Life On;

  1. My e-Doctor: Τηλεσυνεδρίες με γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρισκόμαστε για μία πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων μας και ιατρική καθοδήγηση.
  2. My Health IQ: Application που καταγράφει τις δραστηριότητες και τις συνήθειές μας, διαμορφώνοντας το ατομικό μας “Σκορ Υγείας”, το οποίο μας βοηθά να πετυχαίνουμε στόχους, που σχετίζονται με τη βελτίωση της υγείας μας και να κερδίσουμε επιβραβεύσεις.
  3. My e-gym: Πλατφόρμα με video γυμναστικής και live μαθήματα από εξειδικευμένους trainers, για εκγύμναση από την άνεση του σπιτιού μας.
  4. Διατροφολόγος: Προνομιακή πρόσβαση σε διαιτολόγο για το δικό μας διατροφολόγιο σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού και τους στόχους μας.
  5. Συνεδρίες με ψυχολόγο: Είτε με φυσική παρουσία είτε ψηφιακά, υπάρχει προνομιακή πρόσβαση σε ειδικούς της ψυχικής υγείας
Ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στα μέτρα σου-2

Σε όλο αυτό το ταξίδι προστασίας & πρόληψης η Generali αξιοποιεί την τεχνολογία για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας και την προστασία της υγείας μας, αλλά δεν ξεχνά την αξία της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης και της ανθρώπινης επαφής. Γι’ αυτό και εγγυάται πώς ένας εξειδικευμένος σύμβουλός είναι έτοιμος να μας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή, να μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε το δικό μας πρόγραμμα και να απαντήσει σε κάθε μας απορία, ανάγκη ακόμα και ανασφάλεια για το πρόγραμμά μας!

Γιατί η Generali μέσα από το Life On δημιουργεί το κατάλληλο πλέγμα ασφάλειας για προστασία ανά πάσα στιγμή, φροντίδα με εξατομικευμένη συμβουλευτική και την εγγύηση του να ζούμε ξέγνοιαστα κάθε στιγμή, ξέροντας πως κάποιος είναι δίπλα σε κάθε μας βήμα!

Μάθε περισσότερα για την ασφάλιση υγείας εδώ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT