Public: Δεν χρειάζεται πια να βρίσκεστε στο σπίτι για να παραλάβετε το δέμα σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
public-δεν-χρειάζεται-πια-να-βρίσκεστε-στο-σ-562260442

Public: Δεν χρειάζεται πια να βρίσκεστε στο σπίτι για να παραλάβετε το δέμα σας

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία Public Locker Pickup κάνει τις αγορές σας από τα καταστήματα Public πιο εύκολες.

Η παρακάτω ιστορία είναι σίγουρα αρκετά γνώριμη σε πολλούς. Είστε στη δουλειά, και ξαφνικά έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό, που σας ενημερώνει ότι το δέμα σας θα παραδοθεί σύντομα στο σπίτι σας. Δεν βρίσκεται, όμως, κανένας στο σπίτι για να το παραλάβει. Ακολουθούν τα γνωστά τηλεφωνήματα στην εταιρεία, έτσι ώστε να τους ζητήσετε να προσπαθήσουν ξανά την επόμενη μέρα. Πέρα από την αναμονή στο τηλέφωνο, θα πρέπει επίσης να περιμένετε μέχρι την επόμενη μέρα για να ανοίξετε τελικά το δέμα σας- και όλοι γνωρίζουμε πόσο βασανιστικό είναι αυτό. Με την νέα υπηρεσία locker pickup 24/7, τα Public έχουν σκοπό να σας απαλλάξουν από παρόμοιες εμπειρίες.

Public: Δεν χρειάζεται πια να βρίσκεστε στο σπίτι για να παραλάβετε το δέμα σας-1

Συνεργασία Public και BOX NOW

Σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο των smart lockers εταιρεία BOX NOW, η νέα υπηρεσία locker pickup 24/7 του Public σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας εύκολα από το κοντινότερο locker οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος στο σπίτι για να παραλάβει την παραγγελία σας, καθώς ο διανομέας μπορεί να την αφήσει σε κάποιο ασφαλές σημείο, έτσι ώστε να τη βρείτε μετά το γραφείο. Και με πάνω από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, είναι σίγουρο πως θα βρείτε κάποιο που να σας εξυπηρετεί.

Πώς γίνεται, όμως, αυτό; Την επόμενη φορά που θα κάνετε τις παραγγελίες σας μέσω της ιστοσελίδας Public.gr, κατά την ολοκλήρωση κάνετε κλικ στην επιλογή «Παραλαβή από Κατάστημα ή Locker». Αφού σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε την περιοχή ή τον ταχυδρομικό κώδικα, επιλέγετε το BOX NOW locker που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Με τον κωδικό που θα λάβετε στο κινητό σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε παραλαβή του πακέτου σας, οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε, καθώς η παραγγελία θα σας περιμένει μέχρι και δύο ημέρες μετά την άφιξη της. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα παραλαβής από locker, είναι διαθέσιμη μόνο για τα προϊόντα με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες», όπως και το ότι σας δίνεται η επιλογή να πληρώσετε κατά την παραλαβή.

Τώρα στα Public ΒΟΧ-άρεις όπου, όπως, όποτε με locker pick up 24/7 και η παραγγελία σου έρχεται κουτί.

1.200+ πραγματικά “πράσινα” lockers για παραλαβή παραγγελιών από τα Public

Αυτή η νέα υπηρεσία δεν κάνει απλώς πιο εύκολη την ζωή μας, αλλά επιβεβαιώνει την δέσμευση του Public για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με την μείωση χαρτιού στις αποδείξεις. Η locker pickup 24/7 εντάσσεται στην «Green Commerce» πρακτική που ακολουθούν τα Public προσφέροντας άλλη μία «πράσινη» λύση στους καταναλωτές. Με τη χρήση των lockers, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε αποστολής μειώνεται, καθώς μειώνονται τυχόν περιττές διαδρομές εξαιτίας της απουσίας του παραλήπτη, ενώ τα ίδια τα lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.

Το Public δεν κάνει μόνο τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά και τον κόσμο μας καλύτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT