Agora Bistro: Το ιδανικό σημείο συνάντησης στο ΚΠΙΣΝ για κάθε ώρα της ημέρας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
agora-bistro-το-ιδανικό-σημείο-συνάντησης-στο-κπ-562314250

Agora Bistro: Το ιδανικό σημείο συνάντησης στο ΚΠΙΣΝ για κάθε ώρα της ημέρας

Ένας πραγματικά φιλόξενος χώρος, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει μια σύγχρονη κουζίνα και να απολαύσει ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, ενώ βρίσκεται στο κέντρο της. Αυτό είναι το Agora Bistro στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Βρίσκεται σε έναν αληθινό κόμβο πολιτισμού, στο σημείο που συναντώνται η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και η Εθνική Λυρική Σκηνή. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, το Agora Bistro είναι ένα φιλόξενο meeting point, ένας χώρος ιδανικός για κάθε ώρα. Μπορεί κανείς να ξεκινήσει από εδώ με ένα γευστικό πρωινό, να έρθει αργότερα το μεσημέρι για lunch break ή ακόμα και να κλείσει την ημέρα του με ένα δείπνο μετά την παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή.  

Agora Bistro: Το ιδανικό σημείο συνάντησης στο ΚΠΙΣΝ για κάθε ώρα της ημέρας-1

Agora Bistro: Το ιδανικό σημείο συνάντησης στο ΚΠΙΣΝ για κάθε ώρα της ημέρας-2

Τo Αgora Bistro προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για φιλικές και επαγγελματικές συναντήσεις, με εξαιρετικό καφέ και εκλεκτά σνακ, όπως η focaccia με προσούτο και οι μπρουσκέτες με σολομό και μασκαρπόνε. Προς το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνει το all day μενού με μια ποικιλία γευστικών επιλογών, από φρέσκες σαλάτες και πουγκάκια μπρεζάολας μέχρι τα δημοφιλή buffalo & black angus burgers. Το μενού του Agora Bistro έχει βάση δύο αγαπημένες όλων κουζίνες, την ιταλική – vitello tonnato, ριζότο, ζυμαρικά – και βέβαια την ελληνική κουζίνα, με ξεχωριστό πιάτο το κοκκινιστό μοσχαράκι σε κρασί merlot με χυλοπίτες. Δεν λείπουν βέβαια και οι προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις από τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα όπως το crispy λαβράκι με γλυκοπατάτα, ή η entrecôte café de Paris. Ανάλογα με την κάθε εποχή του χρόνου, προστίθενται και έξτρα επιλογές. Ειδικά για την περίοδο της Σαρακοστής μπορεί κανείς να δοκιμάσει πιάτα όπως η γαριδομακαρονάδα και το κριθαρότο με θαλασσινά. Η κάβα του Agora Bistro δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα και προσφέρει εξαιρετικές επιλογές από κάθε περιοχή της Ελλάδας. Ιδανικές για να συνοδεύσει κανείς το κρασί του οι ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών.

Agora Bistro: Το ιδανικό σημείο συνάντησης στο ΚΠΙΣΝ για κάθε ώρα της ημέρας-3

To ΚΠΙΣΝ αποτελεί τοπόσημο της σύγχρονης Αθήνας με διεθνή ακτινοβολία. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του Renzo Piano έχει δημιουργήσει ένα ακόμα σημείο αναφοράς στον αστικό ιστό της πόλης, ένα σημείο που προτιμούν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της Αθήνας. Απόλυτα εναρμονισμένο με αυτό το περιβάλλον, το Agora Bistro  είναι ένας χώρος που αγαπάει το σύγχρονο design (οι διαχρονικές, design icons καρέκλες “series 7” είναι χαρακτηριστικές), ένας χώρος ανοιχτός για όλους, που έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί ώστε να είναι πλήρως προσβάσιμος από ΑμεΑ, ενώ διαθέτει και πάρκινγκ. Καλλιτέχνες, νεανικές παρέες και οικογένειες (για τα παιδιά υπάρχει ειδικό kids’ menu) βρίσκουν στο Agora Bistro το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν μια σύγχρονη κουζίνα με μεσογειακές αναφορές κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, πριν ή μετά την επίσκεψη τους στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος ή μια παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

Agora Bistro
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 
216. 8091280 
IG. agorabistrosnfcc 

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT