Τα μοναδικά δώρα του Public μας κάνουν και φέτος ΠΑΣΧΑρούμενους
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τα-μοναδικά-δώρα-του-public-μας-κάνουν-και-φέ-562354690

Τα μοναδικά δώρα του Public μας κάνουν και φέτος ΠΑΣΧΑρούμενους

To Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Άνοιξης. Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για όσα φέρνει ο ερχομός του: τις εκδρομές στο χωριό, τις οικογενειακές μαζώξεις και τα όμορφα δώρα που δίνουν χαρά στους αγαπημένους μας.

Βέβαια, ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι μεγάλος για τη νονά και το νονό. Στα Public όμως έχουν κάθε λόγο να είναι o καθένας τους ΠΑΣΧΑρούμενος/η, επειδή προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα από πασχαλινές λαμπάδες και όχι μόνο. Στα καταστήματα Public, αλλά και online, οι νονοί μπορούν να βρουν αμέτρητες επιλογές για τα απαιτητικά βαπτιστήρια τους που ζητούν το καλύτερο παιχνίδι.

Λαμπάδες με παιχνίδια ή χειροποίητες, φιγούρες δράσεις για αγόρια και κορίτσια, παιχνίδια για κάθε ηλικία, επιτραπέζια ή τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και αμέτρητα βιβλία βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων Public και αποτελούν μια σίγουρη συνταγή για να κάνετε τα παιδιά ΠΑΣΧΑρούμενα.

Εκτός από τα δώρα που θα δώσουν χαρά στα βαπτιστήρια, τα Public διοργανώνουν μια σειρά από δημιουργικές εκδηλώσεις στην Αττική που θα μοιράσουν χαμόγελα στα βαπτιστήρια και θα κάνει ΠΑΣΧΑρούμενους όλους όσους αγαπάτε.

Τα μοναδικά δώρα του Public μας κάνουν και φέτος ΠΑΣΧΑρούμενους-1

Το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τα παιδιά μπορούν να μάθουν τη μαγεία των επιτραπέζιων παιχνιδιών στο Public Συντάγματος και να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια, σε συνεργασία με την εταιρεία KAISSA.

Η δημιουργία όμως είναι αποκλειστικό προνόμιο του κέντρου της Αθήνας. Την Κυριακή 9 Απριλίου, από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, η παιδαγωγός Σταυρούλα Χρόνη θα δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά γιορτινές πασχαλινές κατασκευές. Κόκκινα αυγά, λαμπάδες και πασχαλινοί λαγοί από χαρτί θα εξάψουν την φαντασία των παιδιών, παρέα με τους πολύχρωμους μαρκαδόρους της Stabilo.

Κάθε γιορτή αποτελεί μια ωραία αφορμή για να μοιραζόμαστε. Και φέτος, τα πρωτότυπα πασχαλινά δώρα και οι αμέτρητες επιλογές του Public κάνουν ΠΑΣΧΑρούμενους εμάς και τους αγαπημένους μας, στους οποίους εκφράζουμε μοναδικά την αγάπη μας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT