Ήρθαν τα «Μεσογειακά» στα Goody’s Burger House για τη Σαρακοστή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ήρθαν-τα-μεσογειακά-στα-goodys-burger-house-για-τη-562367326

Ήρθαν τα «Μεσογειακά» στα Goody’s Burger House για τη Σαρακοστή

Τα Μεσογειακά γεύματα, το ολοκληρωμένο μενού που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, πρωταγωνιστούν και φέτος στα Goody’s Burger House. Η φετινή πρόταση συνδυάζει θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε 17 μοναδικές, νηστίσιμες και vegan συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Caesar’s Salad με γαρίδες από τα Goody’s Burger House

Οι fans των Μεσογειακών θα απολαύσουν μια ποικιλία κλασικών και αγαπημένων νηστίσιμων γεύσεων, όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Burger με καλαμαράκια ή μπιφτέκι γαρίδας, το Club Sandwich με ψητά λαχανικά και οι απολαυστικές σαλάτες Caesar’s με γαρίδεςΚινόα με γαρίδες και Ζυμαρικών με fusilli και λαχανικά. Επιπλέον, για πρώτη φορά τα Mεσογειακά περιλαμβάνουν και δύο συνταγές Bao Bun: με Crispy Γαρίδα ή με Ψητά Λαχανικά.

Meat free burger στα Goody’s Burger House

Το μενού περιλαμβάνει και μια σειρά vegan επιλογών, όπως τα Vegan Nuggets από φυτική πρωτεΐνη, τα οποία διατίθενται σε μερίδες 8 ή 12 τεμαχίων, ή σε Γεύμα μαζί με πατάτες, νηστίσιμη mayo sauce και ketchup. Επίσης, στις vegan προτάσεις περιλαμβάνονται το Meat-Free Burger, το Veggie Burger, η Μεσογειακή Napolitana και η σαλάτα Κρήτης.

Tα αγαπημένα «Μεσογειακά» στα Goody’s Burger House για όλη τη Σαρακοστή

Απολαύστε τα Μεσογειακά μέχρι τις 15 Απριλίου στο κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το https://www.goodys.com/ ή το Goody’s app και απολαύστε τη νηστεία. Καλό Πάσχα! 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT