ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-dettol-φέρνει-την-άνοιξη-562436131

Το Dettol φέρνει την άνοιξη

Ώρα για γενική καθαριότητα στο σπίτι, με τα προϊόντα που κάνουν κάθε γωνιά να λάμπει.

Η άνοιξη παίζει μαζί μας κρυφτό φέτος, με τον καιρό να παραμένει κάπως άστατος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τη φέρουμε… μέσα στο σπίτι μας! Καλά καταλάβατε, έφτασε ο καιρός της ανανέωσης, της αλλαγής γκαρνταρόμπας, της προετοιμασίας του νοικοκυριού και, μαζί, της γενικής καθαριότητας! 

Μην τη βλέπετε σαν αγγαρεία – μπορεί να είναι μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία. Άλλωστε, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη μοσχομυριστή αίσθηση απόλυτης καθαριότητας ενός σπιτιού που λάμπει. Προσωπικά, μ’ αρέσει να βάζω μουσική, να φοράω την αγαπημένη μου φόρμα και να κινούμαι μεθοδικά από γωνιά σε γωνιά του σπιτιού, χρησιμοποιώντας βέβαια τα κατάλληλα προϊόντα που απομακρύνουν όχι μόνο την «ορατή» βρωμιά, αλλά εξουδετερώνουν και τα «αόρατα» βακτήρια. Ευτυχώς, τα προϊόντα Dettol και καθαρίζουν και απολυμαίνουν.

Το Dettol φέρνει την άνοιξη-1

Ξεκινάμε λοιπόν! Έχω ανοίξει διάπλατα παράθυρα, έχω σηκώσει χαλιά, έχω τινάξει καλύμματα, έχω βάλει κουρτίνες στο πλυντήριο. Ο βαθύς καθαρισμός αρχίζει! 

Για τις σκληρές επιφάνειες, θα χρησιμοποιήσω σπρέι και πανάκια Dettol, επειδή αντιμετωπίζουν και την πιο σκληρή βρωμιά με το πρώτο πέρασμα, ενώ παράλληλα εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηρίων, όπως E.coli, τον ιό της γρίπης και τον SARS-CoV-2. Νεροχύτες, κουζίνες, καθίσματα λεκάνες, βρύσες, είναι το… «γήπεδό» τους. Μάλιστα, για έξτρα ευωδιά, συνηθίζω και ένα πέρασμα με Dettol Αεροζόλ, ειδικά σε «ευαίσθητα» σημεία όπως οι κάδοι των σκουπιδιών, ο χώρος γύρω από την τουαλέτα, τα πόμολα κλπ. Εννοείται ότι το αεροζόλ το χρησιμοποιώ και σε μαλακές επιφάνειες όπως καναπέδες, κουρτίνες, καθίσματα αυτοκινήτου, στρώματα κλπ.

Το μπάνιο πάντα χρειάζεται λίγη φροντίδα παραπάνω. Με το ειδικό σπρέι Dettol όμως, και η πιο δύσκολη αποστολή καθαρισμού γίνεται παιχνιδάκι. Η σύνθεσή του εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, χωρίς σκληρά χημικά υπολείμματα, αφήνοντας αστραφτερές επιφάνειες χωρίς άλατα και υπολείμματα σαπουνιού.

Το Dettol φέρνει την άνοιξη-2

Πάμε στην κουζίνα; Να σας πω την αλήθεια μου, έχω εμμονή με καθαρή κουζίνα – η αίσθηση καθαριότητας κάνει το μαγείρεμα πιο απολαυστικό. Το αντιβακτηριδιακό Dettol για την κουζίνα εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, η σύνθεσή του με Ενεργό Οξυγόνο διασπά τα λίπη και τη βρομιά και, το κυριότερο, δε χρειάζεται ξέβγαλμα, καθώς το ενεργό συστατικό του διασπάται, σε νερό και οξυγόνο! 

Για το τέλος αφήνω πάντα την πιο μεγάλη …πίστα, των δαπέδων. Το αντιβακτηριδιακό καθαριστικό πατώματος Dettol εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων ενώ παράλληλα προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα με άρωμα φρεσκάδας. Σας το συνιστώ αδιάλυτο ή διαλυμένο για απίστευτο άρωμα που θα φρεσκάρει τον αέρα των δωματίων σας και θα σας αφήσει με ένα αίσθημα αναζωογόνησης.

Τελικά μου πήρε λιγότερο χρόνο απ’ όσο περίμενα… 

*Χρησιμοποιείτε τα απολυμαντικά προϊόντα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT