ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-μπύρα-mythos-μάς-χωράει-όλους-562441330

Η μπύρα Mythos μάς χωράει όλους

Η αγαπημένη νεανική μπύρα Mythos εγκαινιάζει τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια «Παντού υπάρχει ένα είμαι δίπλα σου!».

Όλοι πρέπει να χωράμε στο μπαρ, στη γιορτή, στην παραλία, στη βόλτα, στη διασκέδαση, στη χαρά. Χωρίς όρια, χωρίς αποκλεισμούς. Εγκαινιάζοντας τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια «Παντού υπάρχει ένα “είμαι δίπλα σου”!», ο Mythos, δίνει φωνή στους ανθρώπους που έχουν καταφέρει μέσα από τη δράση και την προσωπικότητά τους να σπάσουν τα στερεότυπα, να ξεχωρίσουν στον κλάδο τους και να ανοίξουν νέους δρόμους. Η Κατερίνα Βρανά, η πρώτη «sitting down» stand-up comedian, οι Cool Crips, εμπνευστές του πιο αισιόδοξου και fun social media account για την αναπηρία, η Electric Mama, η πρώτη Αθηναία που έσπασε το αντρικό άβατο του τατουάζ, η Αλεξία Κούβελα, η δημιουργός του πρώτου plus size πρακτορείου μοντέλων στην Ελλάδα, οι WLG Female Stars, η πρώτη γυναικεία ομάδα gaming, ο Same84, ο καλλιτέχνης που δημιουργεί graffiti που αλλάζουν τον κόσμο, και ο Νεκτάριος Παπαζαχαρίας, ο φιλόζωος και εμπνευστής του Athens Happy House, όπου φιλοξενούνται, περιθάλπονται και δίδονται προς υιοθεσία ταλαιπωρημένα ζώα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της μπύρας Mythos, μιλούν για τη συμπερίληψη, την ισότητα και τη διαφορετικότητα μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα ζωής, ωθώντας με τον δικό τους τρόπο την αλλαγή μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Η μπύρα Mythos μάς χωράει όλους-1
Κατερίνα Βρανά, η πρώτη sitting down comedian

Αυτή η αλλαγή έρχεται μέσα από τα απλά και καθημερινά. Και δεν πρόκειται για τάση, όπως συχνά συνηθίζουμε να πιστεύουμε, αλλά για μια ουσιαστική και θεμελιώδη κοινωνική ανάγκη, την οποία στηρίζει έμπρακτα τόσο η Ολυμπιακή Ζυθοποιία όσο και το brand Mythos. Το να είναι ο καθένας μας διαφορετικός και κατ’ επέκταση μοναδικός και απολύτως αποδεκτός, το να αντιμετωπίζονται όλοι ισάξια και με ισότιμο τρόπο να εκπροσωπούνται, δεν είναι ούτε μόδα ούτε σημάδι των καιρών. Η «σπίθα» γύρω από τη συμπερίληψη έχει πια ανάψει και η αγαπημένη νεανική ελληνική μπύρα είναι εδώ, όχι μόνο για να μεταφέρει το μήνυμα, αλλά για να γίνει και μέρος του. Για τη δημιουργία της καμπάνιας, προηγήθηκε εξάλλου πολύμηνος σχεδιασμός και οργάνωση, ενώ ο Mythos συνεργάστηκε στενά με τον Σ.Κ.Ε.Π. (Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους) και την Black Light με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίστηκε ο συμπεριληπτικός χαρακτήρας της καμπάνιας, σε όλες τις εκφάνσεις της.

Η μπύρα Mythos μάς χωράει όλους-2
Νεκτάριος Παπαζαχαριάς, ιδρυτής του οργανισμού Athens Happy House

Φιλοδοξώντας η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να αποτελέσει σημαντικό βήμα προς μια γενικότερη αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας και αντίληψης του κόσμου γύρω μας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορετικότητα του κάθε συμπολίτη μας, η μπύρα Mythos έχει επίσης, προγραμματίσει μια σειρά από μοναδικά events με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Εκεί, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας και να λάβουν μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας φυσικά παγωμένες μπύρες Mythos.

Η μπύρα Mythos μάς χωράει όλους-3
Αλεξία Κούβελα, plus size μοντέλο

Την αρχή κάνουν στις 25/5 η Κατερίνα Βρανά μαζί με τους Cool Crips και συνεχίζουν την 1/6 η Electric Mama και η Αλεξία Κούβελα με οικοδέσποινα την Κατερίνα Βρανά. Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνει το Athens Happy House στις 8/6 με ένα ιδιαίτερο adoption day, ενώ στις 15/6, σειρά έχουν οι Same84 και WLG Female Stars, και πάλι με οικοδέσποινα την Κατερίνα Βρανά. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον πλήρως προσβάσιμο χώρο «Άτρακτο» (Μαραθωνομάχων 8, Αθήνα 104 41).

Τέλος, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Παντού υπάρχει ένα “είμαι δίπλα σου”!», το site του brand μετατρέπεται σε απόλυτα προσβάσιμο, ενώ έχει ήδη εμπλουτιστεί με το επίσημο manifesto της ενέργειας, την πλήρως προσβάσιμη ταινία, την παρουσίαση των πρωταγωνιστών με λεπτομέρειες από την πορεία και τη δράση τους, το πρόγραμμα για τα meet-ups με υλικό από κάθε event, καθώς επίσης, και τα μελλοντικά projects της μπύρας Mythos με θεματική και έμπνευση τη συμπερίληψη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT