Α. Ισμαήλος Α.Ε. – Μια ιστορία με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
α-ισμαήλος-α-ε-μια-ιστορία-με-πρωταγω-562467940

Α. Ισμαήλος Α.Ε. – Μια ιστορία με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο

Η Α. Iσμαήλος Α.Ε. εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο για μία αγορά αυτοκινήτου (καινούργιου ή μεταχειρισμένου) όσο και για ένα service.

Το αυτοκίνητο είναι ο πρωταγωνιστής στην ατελείωτη οδική πορεία της Α. Iσμαήλος Α.Ε., μιας επιχείρησης που έχει καθιερωθεί εδώ και 30 χρόνια στον αυτοκινητικό χώρο και φέρνει τη σφραγίδα του παλαιότερου Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Επισκευαστή των Mercedes-Benz & smart.

Όλα ξεκίνησαν από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Άλιμο, το 1990, με την πρώτη έκθεση, η οποία είχε σκοπό την εμπορική εκπροσώπηση της Mercedes-Benz Hellas στην Αττική. Με περίσσειο μεράκι και αστείρευτη αγάπη, η Α. Iσμαήλος Α.Ε. προχώρησε και στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στον Άγιο Δημήτριο, στο Κορωπί και στη Γλυφάδα, ενώ το 2018 δημιουργήθηκε μια μονάδα στο Μαρούσι, για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών στα Βόρεια Προάστια.

Α. Ισμαήλος Α.Ε. – Μια ιστορία με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο-1

Η υψηλή ποιότητα προϊόντων και η εξαιρετική εξυπηρέτηση είναι κάποια από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά και η Α. Iσμαήλος Α.Ε. είναι μία εταιρία που δεν μένει στάσιμη, αλλά εξελίσσεται συνεχώς. Εκτός από τα πιο σύγχρονα μοντέλα της Mercedes-Benz, εκεί μπορείτε να βρείτε και μία μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τα οποία έχουν ελεγχθεί από καταρτισμένους επαγγελματίες μηχανικούς.

Απαντώντας στις ανάγκες της εποχής, η Α. Ισμαήλος Α.Ε. πλέον έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στον τομέα της ψηφιακής εμπειρίας. Χάρη στην εύχρηστη ιστοσελίδα της, οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στο αυτοκινητικό σύμπαν, να προγραμματίσουν test drives και να κάνουν αιτήσεις αγοράς αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.ismailos.gr 

  • Λεωφόρος Βουλιαγμένης 156, Γλυφάδα. Τηλέφωνο 210 89 86 900
  • Εθνικής Αντιστάσεως 154, Άγιος Δημήτριος. Τηλέφωνο 210 97 60 595
  • Λεωφόρος Ευελπίδων 58 (πρώην Λ. Κορωπίου – Βάρης), Κορωπί. Τηλέφωνο 210 60 22 222
  • 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου, Ρόδος. Τηλέφωνο 2241200900
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT