ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-σπίτι-μας-ο-κόσμος-μας-όλος-562467964

Το σπίτι μας, ο κόσμος μας όλος!

Οικογενειακές στιγμές με θαλπωρή και συζητήσεις, φιλικές συγκεντρώσεις, υπέροχα Κυριακάτικα πρωινά και διασκέδαση με σειρές στην τηλεόραση, και πολλά ακόμη, είναι αυτά που κάνουν το σπίτι μας σημαντικό. Η ασφάλεια της κατοικίας μας αλλά και των περιεχομένων της αντικατοπτρίζει την ανάγκη μας για γαλήνη, ηρεμία και χαρά. Το σπίτι μας είναι ο κόσμος μας όλος και για αυτό του αξίζει η καλύτερη προστασία. Εμείς, στην Εθνική Ασφαλιστική μέσα από το πρόγραμμα Κατοικίας Full [Home] αγκαλιάζουμε το σπίτι και το περιεχόμενό του, χαρίζοντάς σας προστασία και ξεγνοιασιά.

Ένας χώρος με ανεκτίμητη αξία

Οι σκοτούρες και το καθημερινό τρέξιμο μας κάνει όλους να θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στον χώρο του σπιτιού μας, να ζήσουμε ακόμα περισσότερες στιγμές μέσα σε αυτό και να δούμε με ηρεμία και νηφαλιότητα τις ανάγκες του χώρου μας. Κάποιοι από εμάς έχουμε επιλέξει ακόμα και να εργαζόμαστε από το σπίτι.

Παρότι όλοι αγαπάμε το σπίτι μας, στην Ελλάδα εξακολουθούμε να διστάζουμε όταν πρόκειται για την ασφάλισή κατοικίας, λανθασμένα φοβούμενοι το υψηλό κόστος του ασφαλίστρου. Η γενική ασφάλιση κατοικίας στη χώρα μας περιορίζεται σε μόλις 15% και οφείλεται στις περισσότερες περιπτώσεις στην υποχρεωτική ασφάλιση λόγω στεγαστικού δανείου. Ο περισσότερος κόσμος ωστόσο δεν λαμβάνει υπόψη του το τεράστιο κόστος που μπορεί να προκύψει ξαφνικά σε περίπτωση σοβαρής ζημιάς που οφείλεται είτε σε κατασκευαστική κακοτεχνία, είτε σε κάποιο αναπάντεχο γεγονός.

Κλιματική αλλαγή, ανάγκη για προστασία

H αυξανόμενη συχνότητα και ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τα τελευταία χρόνια ωστόσο, σε συνδυασμό με τη μεγάλη σεισμικότητα του ελλαδικού χώρου, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη για προστασία της κατοικίας από τους συγκεκριμένους κινδύνους. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), το ποσοστό των ασφαλισμένων νοικοκυριών από φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα πέφτει κάτω από 5%. Ποσοστό δυσανάλογο με εκείνο των ιδιόκτητων κατοικιών στη χώρα μας, που αγγίζει το 70%.

Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι κανείς δε γνωρίζει τις ανάγκες του σπιτιού του καλύτερα από τον ιδιοκτήτη του! Ακολουθώντας τον παλμό της εποχής, προχωρήσαμε στην διεύρυνση των καλύψεών μας, ενισχύοντας τις καλύψεις για ζημιές που οφείλονται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, την κλοπή με χρήση αντικλειδιού – τόσο σε κύρια, όσο και σε εξοχική κατοικία -, και ταυτόχρονα στην αναθεώρηση της τιμολόγησης της κάλυψης σεισμού. Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη ξεγνοιασιά, καλύπτουμε τις δόσεις στεγαστικού/ανακαινιστικού δανείου μέχρι την επιδιόρθωση σε περίπτωση ζημιάς, ενώ για το MAX πακέτο, προσφέρουμε προστασία και σε περίπτωση απώλειας ενοικίων εξαιτίας καλυπτόμενης ζημιάς. Όταν κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, γιατί να αφήνουμε το σπίτι μας στην τύχη του;

Το σπίτι μας, ο κόσμος μας όλος!-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT