Κλιματιστικά Inventor: Ιδανική ατμόσφαιρα, οικονομία όλο τον χρόνο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
κλιματιστικά-inventor-ιδανική-ατμόσφαιρα-οι-562520704

Κλιματιστικά Inventor: Ιδανική ατμόσφαιρα, οικονομία όλο τον χρόνο

Συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι χειμώνα-καλοκαίρι και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η χρήση ενός κλιματιστικού μπορεί να δώσει λύσεις καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, παρέχοντας ζέστη τον χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι, καθιστώντας το μια απαραίτητη ηλεκτρική συσκευή για κάθε σπίτι. Οι ενημερωμένοι καταναλωτές, που φροντίζουν για την εξοικονόμηση πόρων του νοικοκυριού και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που μεριμνούν για την μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος και τον περιορισμό της σπατάλης ενέργειας, αναζητούν πια κλιματιστικά που σέβονται τις ανάγκες, το περιβάλλον, αλλά και την τσέπη τους.

Κλιματιστικά Inventor: Ιδανική ατμόσφαιρα, οικονομία όλο τον χρόνο-1

Άριστη λειτουργία, χαμηλό κόστος

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των κλιματιστικών Inventor, που συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση, εξασφαλίζουν ιδανική ατμόσφαιρα με οικονομικότερη λειτουργία. Τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++, η οποία εγγυάται άριστη λειτουργία με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Συγκεκριμένα, τα κλιματιστικά Leon και Legend έχουν ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση, αλλά και σε όλες τις αποδόσεις, ακόμη και στα 24.000 btu, χαρακτηριστικό αρκετά σπάνιο παρόλη τη σημασία του για την οικονομία που χρειάζεται όταν έχετε μια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή. Έτσι, σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα, ενώ μπορείτε να νιώθετε σιγουριά ότι το κλιματιστικό σας θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά, όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω. Τα κλιματιστικά Legend διαθέτουν επίσης αισθητήρα Eco Senso, που αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία στον χώρο και ελαττώνει τη λειτουργία του αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 30 λεπτά, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια. Με το κλιματιστικό Neo και την υπηρεσία Hotel Menu μπορείτε να προγραμματίσετε τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένα όρια και να εξοικονομήσετε έως και το 70% του κόστους λειτουργίας.

Κλιματιστικά Inventor: Ιδανική ατμόσφαιρα, οικονομία όλο τον χρόνο-2

Όλες οι ρυθμίσεις στο χέρι σας

Μέσω της λειτουργίας Wi-Fi και της εφαρμογής Inventor Control μπορείτε να ρυθμίσετε το κλιματιστικό από όπου και αν βρίσκεστε. Τις καυτές καλοκαιρινές ημέρες μπορείτε να φροντίσετε να επιστρέψετε σε ένα δροσερό σπίτι ενεργοποιώντας το κλιματιστικό από το κινητό σας. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζετε την ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο σας, αλλά και κάνετε οικονομία, γιατί, αν επιστρέφατε σε ένα ζεστό σπίτι και προκειμένου να ρίξετε γρήγορα τη θερμοκρασία, θα ενεργοποιούσατε το κλιματιστικό σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να δροσίσει σύντομα τον χώρο καταναλώνοντας έτσι πολύ περισσότερη ενέργεια. Με την εφαρμογή Inventor Control μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έξυπνα σενάρια και να τα χρησιμοποιείτε ακόμη και με τη βοήθεια της Siri, ορίζοντας τη λειτουργία του κλιματιστικού ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ότι το κλιματιστικό θα ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένη θερμοκρασία όταν η εξωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αν συνηθίζετε μάλιστα να χρησιμοποιείτε τη Siri, μπορείτε να ορίσετε μια φράση για τα σενάριά σας και λέγοντάς τη στη Siri, το κλιματιστικό σας θα κάνει αυτό που θέλετε.

Έξυπνες Λειτουργίες

Οι έξυπνες λειτουργίες διευκολύνουν τη χρήση του κλιματιστικού και τη ζωής σας. Τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν λειτουργία Breeze Away που φροντίζει ώστε ο αέρας να μην κατευθύνεται προς εσάς για να απολαμβάνετε τέλεια αίσθηση δροσιάς, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του αέρα επάνω σας, λειτουργία Follow Me που προσφέρει την ιδανική ζεστασιά εκεί που τη χρειάζεστε μέσω ενός έξυπνου αισθητήρα που βρίσκεται στο τηλεχειριστήριο και ενεργοποιώντας τη λειτουργία, η ζέστη το ακολουθεί παντού. Ο Αισθητήρας Κίνησης ρυθμίζει την κατεύθυνση του αέρα προς εσάς ή αντίθετα από εσάς και παράλληλα, αντιλαμβάνεται την παρουσία σας στον χώρο προσαρμόζοντας την λειτουργία του για να εξοικονομεί ενέργεια. Επιπλέον, η 4D Ροή Αέρα φροντίζει για την ομοιόμορφη κατανομή αέρα προς δυσπρόσιτα σημεία, όπως ιδιαίτερες γωνίες ή σημεία κάτω από σκάλες.

Κλιματιστικά Inventor: Ιδανική ατμόσφαιρα, οικονομία όλο τον χρόνο-3

Τέλος στους ιούς και στα βακτήρια

Τέλος, η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C που διαθέτουν εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, ενώ ο Ιονιστής εξαφανίζει μικρόβια, σκόνη, γύρη, καπνό, οσμές προσφέροντας καθαρή ατμόσφαιρα και αίσθηση φρεσκάδας. Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνει και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια, για να εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον και να προλαμβάνει αλλεργίες και ασθένειες. Τα πλεονεκτήματα των κλιματιστικών Inventor μπορεί κανείς να τα απολαμβάνει ακόμη και αν δεν διαθέτει κλιματιστικό τοίχου, καθώς διατίθενται και φορητά κλιματιστικά ώστε να μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας κάθε εποχή του χρόνου.

Κλιματιστικά Inventor: Ιδανική ατμόσφαιρα, οικονομία όλο τον χρόνο-4

Ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι

Μπορείτε να έχετε ένα τέλεια δροσερό περιβάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες και απόλυτη αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής τον χειμώνα. Τα κλιματιστικά Inventor είναι η λύση για να δημιουργήσετε ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι για να την απολαμβάνετε με τους αγαπημένους σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT