Απόδραση γνωριμίας στο νέο πολυτελές resort της Χαλκιδικής
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
απόδραση-γνωριμίας-στο-νέο-πολυτελές-res-562478500

Απόδραση γνωριμίας στο νέο πολυτελές resort της Χαλκιδικής

Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα μείγμα του ήρεμου περιβάλλοντος της Χαλκιδικής και των πολυτελών ανέσεων.

Στη μαγευτική περιοχή της Αγίας Παρασκευής, κοντά στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, βρίσκεται ένα κρυμμένο στολίδι που διεκδικεί γρήγορα τη θέση του ανάμεσα στους πιο μοναδικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο λόγος για το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort – ένα καταφύγιο που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα μείγμα του ήρεμου περιβάλλοντος της Χαλκιδικής και των πολυτελών ανέσεων.

Απόδραση γνωριμίας στο νέο πολυτελές resort της Χαλκιδικής-1

Το νέο απόκτημα της Zeus International Hotel & Resorts σε συνεργασία με τη Wyndham Hotels & Resorts, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, περιβάλλεται από το πευκοδάσος της χερσονήσου και έχει θέα τη θάλασσα. Μπορείτε να επιλέξετε από 171 πολυτελή δωμάτια, μπανγκαλόου, σουίτες και τις μεγαλύτερες βίλες στην περιοχή, είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε θέλετε να οργανώσετε μια απόδραση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Απόδραση γνωριμίας στο νέο πολυτελές resort της Χαλκιδικής-2

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ζeus International Χάρης Σιγανός: «Το Ajul είναι εντελώς μοναδικό σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική.». Πράγματι, πέρα από τα πολυτελή καταλύματα, το Ajul παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής. Kατεβαίνοντας προς την ανέγγιχτη ιδιωτική παραλία στην οποία έχει πρόσβαση το resort, περιπλανηθήκαμε σε ένα πευκοδάσος σαν κι αυτά που χαζεύουμε σε όλη τη διαδρομή προς το ξενοδοχείο. Αν και δεν ήμασταν αρκετά τολμηροί για να το δοκιμάσουμε, υπάρχει επίσης ένα εντυπωσιακό adventure park, στο οποίο μπορεί κανείς να κάνει αναρρίχηση, να παίξει μίνι ποδόσφαιρο, ακόμα και να δοκιμαστεί στην τοξοβολία, ενώ για τους λάτρεις των πιο παραδοσιακών σπορ, μπορείτε να παίξετε, τένις, μπάσκετ και beach volley σε ένα από τα πολλά γήπεδα των εγκαταστάσεων. 

Απόδραση γνωριμίας στο νέο πολυτελές resort της Χαλκιδικής-3

Αν προτιμάτε κι εσείς τις πιο slow living εμπειρίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Spa & Fitness Center, ένα μέρος που συνδυάζει τα ευεργετικά νερά που υπάρχουν στην περιοχή από την αρχαιότητα με τις φυσικές θεραπείες. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Σιγανός, στο επίκεντρο όλων των θεραπειών βρίσκονται ελληνικά προϊόντα αποτελούμενα από αγνά υλικά. Τα τοπικά προϊόντα έχουν την κεντρική θέση και στα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου, το Infinity, το Thimari και το Ambrosia. Άφθονα φρούτα, λαχανικά, μέλι, ψάρια, βότανα και μπαχαρικά που προέρχονται από την εύφορη Χαλκιδική, ακόμα και από τους κήπους του θέρετρου, είναι κάποια από τα συστατικά των πιάτων που προσφέρει το Ajul, συνοδευόμενα από premium ετικέτες και εκλεκτά αποστάγματα.

Απόδραση γνωριμίας στο νέο πολυτελές resort της Χαλκιδικής-4

Δεν είναι τυχαίο ότι το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort είναι το πρώτο Registry Collection Hotel της αλυσίδας στην Ευρώπη. H πιο πρόσφατη προσθήκη σε ένα portfolio 16 resorts σε Μεξικό, Παναμά, Βραζιλία, Δομινικανή Δημοκρατία και Τζαμάικα, το Ajul είναι ένα εγχείρημα με το οποίο ο Χάρης Σιγανός επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτέλειας και να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων για τους κάπως παραμελημένους ορεινούς προορισμούς.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, ο κ. Σιγανός μάς αποκαλύπτει μερικά από τα σχέδιά του για το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort. «Σε περίπου δύο χρόνια από τώρα, σχεδιάζουμε να προσθέσουμε τελεφερίκ το οποίο θα συνδέει τον κεντρικό χώρο του θερέτρου με την παραλία. Σκοπεύουμε να επεκταθούμε ώστε να έχουμε 260 δωμάτια συνολικά. Το Ajul είναι απλώς ένα μέρος ενός πολύ ευρύτερου οράματος. Βρισκόμαστε σε μια ανέγγιχτη, παρθένα περιοχή την οποία θέλουμε να προσκαλέσουμε τους επισκέπτες μας να ανακαλύψουν· να ανακαλύψουν τα χωριά, το φαγητό, τα ελληνικά προϊόντα». Άλλωστε, όπως τονίζει, «η γόνιμη και διαρκώς εξελισσόμενη συνεργασία μας με τη Wyndham μάς δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, ανοίγοντας παράλληλα τις πόρτες του σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT