ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: «Μαζί» με τους αγρότες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μπαρμπα-σταθησ-μαζί-με-τους-αγρότες-562492375

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: «Μαζί» με τους αγρότες

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: «Μαζί» με τους αγρότες-1

Με σταθερή παρουσία στον χώρο των τροφίμων εδώ και πάνω από μισό αιώνα, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των λαχανικών, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ από το 1969 που ιδρύθηκε στηρίζει συστηματικά τον πρωτογενή τομέα και τους συμβολαιακούς παραγωγούς, οι οποίοι σήμερα καλλιεργούν περισσότερα από 30.000 στρέμματα της ελληνικής υπαίθρου. Στόχος της εταιρείας είναι να αναδείξει τη φιλοσοφία και τις αξίες της παραδοσιακής γεωργίας, τον σεβασμό απέναντι στη γη και το φυσικό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να αξιοποιήσει τη γεωργική τεχνολογία, την καινοτομία και τις εκπαιδευτικές μεθόδους του 21ου αιώνα, υποστηρίζοντας μια νέα γενιά άρτια εκπαιδευμένων αγροτών, με σύγχρονη φιλοσοφία και ολιστική ματιά. Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ παρέχει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οικονομική ενίσχυση, αλλά και καθημερινή εποπτεία στο χωράφι σε συνεργασία με τα στελέχη της Γεωπονικής Διεύθυνσής της, ενώ παράλληλα διοργανώνει ετήσιους εκπαιδευτικούς κύκλους για το σύνολο των συνεργαζόμενων παραγωγών της και στηρίζει τους αγρότες του μέλλοντος, χορηγώντας υποτροφίες στα παιδιά των παραγωγών σε τομείς του αγροδιατροφικού κλάδου.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: «Μαζί» με τους αγρότες-2

«Οι παραγωγοί μας είναι οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες μας, Μαζί τους διατηρούμε συνεργασίες χρόνων και μας δένουν σχέσεις ζωής. Μαζί, από το χωράφι έως το τραπέζι, προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η εύφορη ελληνική γη.», δήλωσε ο κ. Νικήτας Ποθουλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, συμπληρώνοντας ότι η συνεργασία που έχει η εταιρεία με τους παραγωγούς της βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό, «κάτι το οποίο είναι σπάνιο για την ελληνική πραγματικότητα». Με προσήλωση στην ποιότητα, την ασφάλεια, τη συνεχή βελτίωση, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σταθερά στους ανθρώπους, όπως διακρίνεται και από το -απείραχτο στο πέρασμα του χρόνου- λογότυπό της: αυτό με τον Έλληνα αγρότη με το ψάθινο καπέλο που κρατάει στην αγκαλιά του ένα μεγάλο καλάθι με ό,τι καλύτερο έχει γεννήσει η ελληνική γη. 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση «ΜΑΖΙ, από το χωράφι έως το τραπέζι», μπορείτε να δείτε εδώ:

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT