Η Κωτσόβολος αλλάζει την αγορά (και τη ζωή μου!)
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-κωτσόβολος-αλλάζει-την-αγορά-και-τη-ζ-562504276

Η Κωτσόβολος αλλάζει την αγορά (και τη ζωή μου!)

Η απόφαση να ανανεώσω το σπίτι πάρθηκε με ενθουσιασμό αρκετούς μήνες πριν. Ήθελα να με βρει ο Σεπτέμβριος σε έναν χώρο στον οποίο θα έδινα νέα ζωή, φρέσκο, καινούργιο, έτσι ακριβώς όπως τον είχα ονειρευτεί. Υπήρχε όμως ένας συντελεστής δυσκολίας, ο βασικός λόγος για τον οποίο δίσταζα και ανέβαλλα συνεχώς το να προχωρήσω. Πώς θα κατάφερνα να συνδυάσω τις απαιτητικές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο με την επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα για την επιλογή και αγορά νέων ηλεκτρικών συσκευών και έπειτα την παράδοση και εγκατάστασή τους; Και πώς στη συνέχεια θα συντόνιζα τα ραντεβού με τους τεχνικούς για την επισκευή συσκευών που δεν χρειάζονταν αντικατάσταση; Ο Κωτσόβολος μου έλυσε τα χέρια σε χρόνο ρεκόρ. Το σπίτι μου έγινε… καινούργιο μέσα σε λίγα 24ωρα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές αλλά κυρίως χωρίς να μετακινηθώ ούτε εκατοστό από αυτό!

Η Κωτσόβολος αλλάζει την αγορά (και τη ζωή μου!)-1

Την απάντηση έδωσαν οι τρείς νέες ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές δωρεάν υπηρεσίες «Κωτσόβολος στο σπίτι» και «Παράδοση με ραντεβού», που μέσα από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρουν, έκαναν πραγματικά τη ζωή μου πιο εύκολη. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να κλείσω online μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας το ραντεβού μου με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων της Κωτσόβολος ήρθε στο σπίτι μου, μελέτησε τον χώρο και κουβεντιάζοντας μαζί μου τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget  για την αγορά νέων προϊόντων τεχνολογίας και αυτοματισμού, μου πρότεινε τις συσκευές που ανταποκρίνονταν στις παραμέτρους που είχα θέσει, συντονίζοντας την παράδοση και εγκατάστασή τους στους χρόνους που με εξυπηρετούσαν. Στη συνέχεια, και πάλι από την άνεση του σπιτιού μου, προχώρησα σε επιπλέον αγορές για να ανανεώσω τον οικιακό μου εξοπλισμό, διαλέγοντας συσκευές με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα μέσα από μια ανεξάντλητη γκάμα επιλογών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την ευέλικτη υπηρεσία «Παράδοση με ραντεβού», έκλεισα online την ίδια στιγμή το ραντεβού παράδοσης την ημέρα και ώρα που επιθυμούσα. Παρέλαβα τις συσκευές άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να απουσιάσω από την εργασία μου και χωρίς αναμονή ή ασυνεπείς συνεννοήσεις, που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα. Αλλά και όταν θέλησα να αναβαθμίσω το software του φορητού υπολογιστή μου, πολύτιμου εργαλείου στη δουλειά μου, και πάλι η Κωτσόβολος ήρθε σπίτι στο άψε σβήσε! Αξιοποιώντας την υπηρεσία «Επισκευή στο σπίτι σου», εντός 24 ωρών έκλεισα ραντεβού με εξειδικευμένο τεχνικό της ομάδας K+ experts, ο οποίος με επισκέφθηκε κατ’ οίκον την ημέρα και ώρα που υπέδειξα και μέσα σε μία ώρα, είχε εγκαταστήσει τα απαιτούμενα προγράμματα, είχε προχωρήσει σε παραμετροποίηση του λογισμικού με βάση τις ανάγκες μου και είχε ολοκληρώσει τον έλεγχο της καλής λειτουργίας του. Στο μέλλον, αν χρειαστώ οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη για την τηλεόραση (ρύθμιση χρωμάτων οθόνης, επιτοίχια εγκατάσταση, συντονισμός, σύνδεση Internet TV, κλπ), τον υπολογιστή (σύνδεση και επίδειξη υπολογιστή, σύνδεση περιφερειακής συσκευής, εγκατάσταση τοπικού δικτύου, κ.ά.) ή το «έξυπνο» σπίτι μου (κάλυψη wi-fi δικτύου παντού, συνδέσεις smart plugs, sensors, lamps), οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ομάδας Κ+ experts είναι οι επαγγελματίες που θα εμπιστευτώ με κλειστά μάτια.

Η Κωτσόβολος αλλάζει την αγορά (και τη ζωή μου!)-2

χρόνος είναι χρήμα. Και είναι η πρώτη φορά που είδα στην πράξη το «κατάστημα» να μετaφέρεται στο σπίτι μου, χωρίς καθυστερήσεις, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Τώρα πια ξέρω. Στη μετακόμιση, στην ανακαίνιση, στην ανανέωση του χώρου μου, η Κωτσόβολος θα δώσει τη λύση.

Αν θες να μάθεις ακόμα περισσότερα για τις 3 αυτές πρωτοποριακές υπηρεσίες, μπες εδώ:

Κωτσόβολος στο Σπίτι | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – kotsovolos.gr

Ραντεβού στον Κωτσόβολο! | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – kotsovolos.gr

Tech at Home | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – kotsovolos.gr

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT