ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ακούστε-το-αγαπημένο-σας-βιβλίο-562513111

Ακούστε το αγαπημένο σας βιβλίο

Το φετινό καλοκαίρι ταξιδέψτε με τα audiobooks των Public σε συνεργασία με το Bookvoice.gr.

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, χαλάρωση και φυσικά, βιβλία. Τα βιβλία που περιμένουν υπομονετικά στο κομοδίνο σας ή στα ράφια της βιβλιοθήκης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν μαζί σας στη βαλίτσα των διακοπών για να στήσουν στον καλοκαιρινό σας προορισμό μία νέα βιβλιοθήκη, έναν νέο παράδεισο αν θέλαμε να δανειστούμε τη μεταφορά του συγγραφέα Χόρχε Λουίς Μπόρχες. Αν όμως τα προηγούμενα καλοκαίρια αναγκαζόσαστε να κάνετε αυστηρή επιλογή ώστε να μην υπερβάλετε στο βάρος των αποσκευών σας, η επιλογή των audiobooks έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Η ψηφιακή τεχνολογία δίνει νέες μορφές στα βιβλία, ώστε να συνεχίσουν να συντροφεύουν τους λάτρεις τους σε όλες τις συνθήκες. Όσο και αν το αναγνωστικό κοινό αγαπά την υφή, τη μυρωδιά, τη μορφή του χαρτόδετου βιβλίου τα audiobooks έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους βιβλιόφιλους σε περιστάσεις που θα ήταν απαγορευτικές για την ανάγνωση και να δώσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν είναι τυπικοί βιβλιοφάγοι να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της λογοτεχνίας, της επιστήμης και της ψυχαγωγίας μέσα από τις ακουστικές σελίδες.

Ακούστε το αγαπημένο σας βιβλίο-1

Μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά

Σε αυτή την άκρως συμπεριληπτική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά επενδύουν τα Public, το Νο1 omnichannel βιβλιοπωλείο σε Ελλάδα και Κύπρο, οι σχετικές online πωλήσεις του οποίου υπερβαίνουν το 35% του συνολικού τζίρου του στην κατηγορία του βιβλίου. Τα Public λοιπόν δίνουν περαιτέρω ώθηση στην αγορά του audiobook και στηρίζουν, παράλληλα, διαχρονικά την αγορά του βιβλίου επενδύοντας στο Bookvoice.gr, τη δυναμικότερη και πληρέστερη audiobooks πλατφόρμα, που βγήκε στον αέρα στα τέλη του 2021. Σήμερα, ακόμα πιο ισχυρό λόγω της απορρόφησης της πλατφόρμας TapeTales.gr, που διακρίνεται από την υψηλή ποιότητα των δεκάδων τίτλων παιδικού βιβλίου, το BookVoice ενισχύεται ακόμα περισσότερο, έχοντας μια ταλαντούχα και αφοσιωμένη ομάδα.

Τα Public αγαπούν το βιβλίο, αφιερώνουν μεγάλους χώρους στα καταστήματά τους και σε γωνιές ανάγνωσης, «τρέχουν» καμπάνιες για τις εκδόσεις, έχουν συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουν κάνει θεσμό τα Βραβεία Βιβλίου, έχουν αναπτύξει την πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων bookfriends, ενώ υποστηρίζουν εκατοντάδες εκδηλώσεις με συγγραφείς σε όλη τη χώρα. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να μην πρωτοστατήσουν και στον χώρο των audiobooks, καθώς διακρίνουν ότι είναι ένα format που όχι μόνον δεν αφαιρεί κάτι από τη «συμβατική» αγορά, αλλά δίνει τη δυνατότητα και σε εκείνους που για διάφορους λόγους δεν διαβάζουν σταθερά βιβλία να έρθουν σε επαφή με αυτά, μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο ανάγνωσης!

Ακούστε το αγαπημένο σας βιβλίο-2

Νέα εμπειρία για αναγνώστες-ακροατές

Το Bookvoice.gr έρχεται να συμπληρώσει την ολοκληρωμένη πρόταση των Public όσον αφορά το βιβλίο: από τη μία, στα φυσικά καταστήματα και στο www.public.gr είναι διαθέσιμοι εκατοντάδες χιλιάδες τίτλοι στα ελληνικά και στα αγγλικά, και από την άλλη στο www.bookvoice.gr, υπάρχουν εκατοντάδες προσεκτικά επιλεγμένοι τίτλοι, πάντοτε σε συνεργασία με τους πιο έγκριτους εκδότες.

Το Public οραματίζεται μια νέα εμπειρία για τους αναγνώστες-ακροατές, που θα προσφέρει τον πληρέστερο κατάλογο βιβλίων, καλύπτοντας τις επιθυμίες και αναγνωστικές προτιμήσεις κάθε ενδιαφερόμενου έχοντας ήδη περισσότερες από 40 συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους. Όλα τα αξιόλογα βιβλία των Ελλήνων εκδοτών μπορούν να αποκτήσουν την ποιοτική και προσεγμένη audiobook εκδοχή που τους αξίζει, ώστε να είναι για πάντοτε διαθέσιμα, για τους σημερινούς, αλλά και όλους τους αυριανούς αναγνώστες-ακροατές – και μάλιστα οπουδήποτε στον κόσμο κάποιος μιλά και καταλαβαίνει την ελληνική γλώσσα. Το ελληνικό κοινό στηρίζει πλατφόρμες που παρέχουν τις περισσότερες επιλογές και τις πιο φροντισμένες παραγωγές, καθώς «εκπαιδεύεται» σταδιακά. Ήδη, η χρηστικότητά τους φαίνεται από τους πρώτους 20 μήνες λειτουργίας του bookvoice.gr, της πρώτης πλατφόρμας audiobooks, η οποία βρίσκει ιδιαίτερη απήχηση.

Το βιβλίο λοιπόν θα συνεχίσει να μιλά στην καρδιά και στο μυαλό των αναγνωστών και παράλληλα θα μιλά και στα αυτιά τους, καθώς τα audiobooks δημιουργούν το νέο «ακουστικό» κοινό. Τα audiobooks έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι αποδεσμεύουν τα χέρια και τα μάτια του αναγνώστη, ο οποίος μπορεί να οδηγεί, να γυμνάζεται ή να ξεκουράζεται στο ημίφως και παράλληλα να απολαμβάνει την ακρόαση ενός βιβλίου. Επίσης, άτομα με προβλήματα όρασης, νέοι με μαθησιακές δυσκολίες, άνθρωποι που μετακινούνται πολύ με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν μπορούν να διαβάσουν εύκολα ένα βιβλίο μπορούν να μυηθούν στον κόσμο των λέξεων, των μεγάλων ιδεών και των σημαντικών συγγραφέων με την ακοή, έχοντας με το πάτημα ενός κουμπιού το βιβλίο της επιλογής του στο smartphone.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT