ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-αυρα-του-πλανήτη-είναι-στο-χέρι-μας-562524466

Η ΑΥΡΑ του πλανήτη είναι στο χέρι μας

Κλιματική κρίση, βιώσιμη ανάπτυξη, πλανήτης και περιβάλλον. Φράσεις και λέξεις που έχουν γίνει πια κομμάτι της καθημερινότητάς και των συζητήσεών μας. Οι τρέχουσες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αφήνουν αδιάφορες την κοινωνία, τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, οι οποίοι υιοθετούν πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης, με γνώμονα το περιβάλλον.

Το περιβάλλον είναι μέριμνα όλων μας και κάθε μικρή πράξη κάνει την διαφορά. Η υιοθέτηση μιας κουλτούρας που προσανατολίζεται στην ανακύκλωση και στο zero-waste είναι ένα απλό παράδειγμα του πώς μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι για ένα βιώσιμο μέλλον, με καθαρότερη αύρα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, κινείται και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Η υιοθέτηση των νέων μη αποσπωμένων πλαστικών καπακιών στις συσκευασίες ενισχύει την προσπάθεια που κάνει η Coca-Cola Τρία Έψιλον για τον περιορισμό των πλαστικών απορριμάτων.  Η κίνηση αυτή μεταφράζεται στη συλλογή και την ανακύκλωση πάνω από 283 εκατομμύρια καπάκια, επιβεβαιώνοντας πως αυτό μια απλή πράξη σε ένα μικρό, πλαστικό αντικείμενο μπορεί να κάνει τη διαφορά για την αύρα του πλανήτη μας.

Η τεχνική είναι εύκολη. Το καπάκι μένει σταθερά προσαρτημένο στο δαχτυλίδι ασφαλείας του μπουκαλιού. Εκείνος/-η που θα καταναλώσει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μπορεί να ξανακλείσει το καπάκι εύκολα και γρήγορα και ύστερα να πετάξει όλο το μπουκάλι στον κάδο ανακύκλωσης.

Η συλλογή και η ανακύκλωση κάθε συσκευασίας που κυκλοφορεί στα ράφια της αγοράς μέχρι το 2030 και η επίτευξη ενός ουδέτερου ανθρακικού αποτυπώματος μέχρι το 2040 αποτελούν δέσμευση για την Coca-Cola Τρία Έψιλον, όπως και για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ που αποτελεί κομμάτι της.

Ήδη η κατεύθυνση προς ένα βιώσιμο και καινοτόμο μέλλον έχει παρθεί. Οι συσκευασίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ είναι 100% ανακυκλώσιμες, ενώ η μείωση του βάρους του κατά 23% έχει συνεισφέρει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών αερίων του άνθρακα, αλλά και στο συνολικό όγκο των απορριμάτων. Σε αυτό, βοηθούν και οι ελαφριές συσκευασίες, καθώς η χρήση πλαστικού έχει μειωθεί σημαντικά στο ΑΥΡΑ Bloom (27%), στο ΑΥΡΑ Active Cap (18%) και στη γυάλινη συσκευασία (12,5%).

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων πρέπει να περνάει από τον δρόμο της αειφόρου ανάπτυξης, με γνώμονα πάντοτε την φροντίδα του περιβάλλοντος και της κοινωνίας. Αυτοί οι δύο αποτελούν τους δύο πυλώνες της αύρας μας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT