Η πράσινη πλευρά της απόλαυσης έχει όνομα: Green Cola
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-πράσινη-πλευρά-της-απόλαυσης-έχει-όν-562550446

Η πράσινη πλευρά της απόλαυσης έχει όνομα: Green Cola

Καλοκαίρι. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, τώρα είναι που χρειάζεται κανείς ένα γευστικό αναψυκτικό για να δροσιστεί, ειδικά αν έχει ξεμείνει πίσω στην πόλη, αυτές τις μέρες που αδειάζει. Ένα αναψυκτικό που σε γεμίζει απόλαυση και σβήνει κάθε αίσθημα δίψας, τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Έναν σύμμαχο που σου δίνει έμπνευση και σε κινητοποιεί να δημιουργήσεις, να γράψεις και να αυτοσχεδιάσεις, φέρνοντας τα πράγματα εκεί που θέλεις με τον τρόπο σου.

Ο green τρόπος της Green Cola όμως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα: απαράμιλλη γεύση, μηδέν θερμίδες και ζάχαρη, γλυκαντικό από το φυτό στέβια και καφεϊνη από πράσινους κόκκους καφέ. Τα πιο φυσικά συστατικά της Green Cola ακολουθούν τις τάσεις του wellness, ωθώντας ολοένα και περισσότερους να αναζητούν την αληθινή γεύση της cola και ταυτόχρονα την μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Τα γλυκαντικά του φυτού στέβια δεν αποδίδουν θερμίδες ή υδατάνθρακες στη διατροφή και δεν επηρεάζει τη γλυκόζη του αίματος, όπως η ζάχαρη. Το γεγονός πως η στέβια παρέχει με φυσικό τρόπο τριακόσιες φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης με μηδενικούς γλυκαιμικούς δείκτες συνιστά έναν εναλλακτικό και ωφέλιμο τρόπο για όσους θέλουν να αποφύγουν τη ζάχαρη, ενώ δεν αποτελεί τεχνητό προϊόν, όπως η ασπαρτάμη.

Η πράσινη πλευρά της απόλαυσης έχει όνομα: Green Cola-1

Στις αρχές του μήνα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) ανακοίνωσε επίσημα πως η ασπαρτάμη, ένα δημοφιλές τεχνητό γλυκαντικό που βρίσκεται σε χιλιάδες προϊόντα που καταναλώνουμε καθημερινά, πιθανώς να είναι μια καρκινογόνα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έρευνες που εξετάστηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο δείχνουν ότι τα στοιχεία για τη βλαβερή δράση της ουσίας είναι περιορισμένα, αλλά υπάρχουν ανησυχία για τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει.

Η Green Cola δεν περιέχει καθόλου ασπαρτάμη και δεν μοιάζει με κανένα άλλο αναψυκτικό cola. H απολαυστική της γεύση με περισσότερο ανθρακικό που την κάνει πιο εκρηκτική και πιο δροσιστική από ποτέ, καθώς είναι ό, τι χρειάζεσαι για να δροσιστείς και να πάρεις έμπνευση τη στιγμή που τη χρειάζεσαι περισσότερο. Είναι η μοναδική επιλογή για εσένα που ακολουθείς έναν σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, αλλά εξακολουθείς να θέλεις τη γεύση της cola, ειδικότερα αυτό το καλοκαίρι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT