Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-bang-olufsen-ενώνει-τις-δυνάμεις-της-με-την-ferrari-γ-562579273

Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου

Οι Bang & Olufsen και Ferrari, δύο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκακιέρας με κορυφαία τεχνολογία και κοινό πάθος, ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια νέα συλλογή ηχείων και ακουστικών με απαράμιλλη τεχνολογία και μοναδική αισθητική.

Κοινός τόπος για τον Enzo Ferrari, δημιουργό της πιο διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας στο μαγικό κόσμο των τεσσάρων τροχών και των ιδρυτών της Bang & Olufsen, Peter Bang και Svend Olufsen, ήταν όχι μόνο η καινοτομία αλλά και η διάθεσή τους να αμφισβητήσουν την καθεστηκυία τάξη μέσα από την προσφορά μοναδικών και προηγμένων σε κάθε τους πτυχή προϊόντων που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις και τη μοναδική αισθητική τους. Το κοινό αυτό όραμα των δύο εταιρειών, που παραμένει άσβεστο εδώ και πάνω από μισό αιώνα, βρίσκει σήμερα εφαρμογή μέσα από την παρουσίαση μιας νέας συλλογής ηχείων και ακουστικών της Bang & Olufsen που με την υπογραφή της Ferrari έρχεται να γιορτάσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο το πάθος των δύο επωνυμιών για ισορροπία, απόδοση και ακρίβεια.

Η δύναμη αυτής της νέας συλλογής δεν βρίσκεται μόνο στην απαράμιλλη κληρονομιά και τις επιδόσεις τόσο της Bang & Olufsen όσο και της Ferrari, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο και οι δύο επωνυμίες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια σειρά από εμβληματικά προϊόντα ήχου όπου η αριστεία στην κατασκευή αλουμινίου της Bang & Olufsen συνδυάζεται με την υψηλή αισθητική και την εντυπωσιακή απόχρωση του κόκκινου, για την οποία η Ferrari είναι παγκοσμίως γνωστή.

«Το κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία είναι η δημιουργία ενός προϊόντος που να συνδέεται εξίσου και με τα δύο συμμετέχοντα μέρη», δηλώνει ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen. «Συχνά, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, όταν και οι δύο επωνυμίες είναι γνωστές για την ισχυρή οπτική τους ταυτότητα όπως η Bang & Olufsen και η Ferrari, η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται με απρόσκοπτο τρόπο».

Η νέα αυτή συλλογή έρχεται να αποκλίνει από την παραδοσιακή προσέγγιση της Bang & Olufsen, όπως χαρακτηριστικά μας εξηγεί ο Christoffer Poulsen: «Τα κλασικά ηχεία μας προορίζονται προκειμένου να συνδυάζονται με φυσικό τρόπο με τα σπίτια των ανθρώπων ξεχωρίζοντας ταυτόχρονα για τον όμορφο σχεδιασμό τους. Αυτή η συλλογή είναι διαφορετική. Πρόκειται για ένα statement. Όπως και τα supercars, τα αντικείμενα αυτής της συλλογής φαίνονται και ακούγονται όπου κι αν βρεθούν».

Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου-1

Εμπνευσμένα από τον κόσμο των supercars

Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου-2 Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου-3

Το Beosound 2 είναι ένα ηχείο που εγγυάται μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακού ήχου που γεμίζει κάθε χώρο στον οποίο τοποθετείται. Ο σχεδιασμός του είναι ευέλικτος ώστε να επιτρέπει την τοποθέτησή του στο δάπεδο, σε τραπέζι ή και σε ράφι, ενώ μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το Active RoomSense και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες εγγύτητας συνδυάζουν την κομψότητα που αποπνέει το Beosound 2 με την έξυπνη τεχνολογία, ενώ ένας υψηλής ποιότητας κώνος αλουμινίου που φιλοξενεί το ηχείο παρέχει μοναδική εμφάνιση και εξαιρετική ηχητική. Την ίδια στιγμή, το σώμα από αλουμίνιο είναι γυαλισμένο για να παρέχει υψηλή λάμψη, ενισχύοντας έτσι τον πλούτο της κόκκινης απόχρωσης, ενώ την ίδια στιγμή το θρυλικό έμβλημα της Ferrari έρχεται να προσθέσει επιπλέον πόντους σε επίπεδο αισθητικής.

Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου-4

Με τη σειρά του, το Beoplay H95 είναι το κορυφαίο ακουστικό της Bang & Olufsen, που προσφέρει πιο δυνατό ήχο από ποτέ. Χάρη στο σύστημα adaptive active noise cancellation ο χρήστης μπορεί να προβεί εύκολα στις κατάλληλες προσαρμογές περιστρέφοντας απλώς τον αλουμινένιο δακτύλιο του ακουστικού. Φινιρισμένο με μαλακό δέρμα, η μπαταρία του εξασφαλίζει 38 ώρες απρόσκοπτης ακρόασης, με τα ακουστικά να ενσωματώνουν την jet-black απόχρωση της Ferrari, με τα λογότυπα των δύο επωνυμιών να είναι χαραγμένα με λέιζερ.

Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου-5

Το Beosound Explore είναι ένα φορητό ηχείο, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. κάτι που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και με παροιμιώδη ανθεκτικότητα στη σκόνη. Διαθέτει Bluetooth και δυνατότητα γρήγορης σύζευξης, ώστε η μουσική να είναι πάντα ένα μόλις κλικ μακριά και να διαρκεί όλη την ημέρα με έως και 27 ώρες αναπαραγωγής. Τώρα, το Beosound Explore κοσμείται από τα διάσημο cavallino rampante της Ferrari, χαραγμένο με λέιζερ, με το σώμα δύο επιπέδων του ηχείου να είναι ανοδιωμένο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.

Η Bang & Olufsen ενώνει τις δυνάμεις της με την Ferrari για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής προϊόντων ήχου-6

Τέλος, τα Beoplay EX, τα πιο ισχυρά ασύρματα ακουστικά της Bang & Olufsen, διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, απαράμιλλο ήχο και συνοδεύονται από θήκη ασύρματης φόρτισης για έως και 20 ώρες ακρόασης. Για τη συγκεκριμένη συλλογή, το δεξί ακουστικό φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό μαύρο λογότυπο της Ferrari.

Η Ferrari collection είναι διαθέσιμη online και στο Bang & Olufsen κατάστημα στην Αθήνα:
Bang & Olufsen Athens, Ακαδημίας 15.

 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT