Tα νέα μοντέλα της Samsung, για όσους αγαπούν την τεχνολογία
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
tα-νέα-μοντέλα-της-samsung-για-όσους-αγαπούν-τ-562587994

Tα νέα μοντέλα της Samsung, για όσους αγαπούν την τεχνολογία

Αγαπάτε την τεχνολογία και ψάχνετε επιδόσεις που να ενισχύουν την καθημερινότητά σας; Οι καινούργιες σειρές μένουν πιστές στη δέσμευσή της Samsung να εξελίσσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως αποδεικνύεται στα Galaxy Watch6, στα αναδιπλουμένα Galaxy Z Flip5 και Z Fold5 και στα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S9.

Το ευ ζην, στο προσκήνιο

Τα νέα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic έχουν σχεδιαστεί με στόχο να σας βοηθήσουν να χτίσετε συνήθειες που ενισχύουν την ευεξία και τη φυσική σας κατάσταση. Τα smartwatches της Samsung προσφέρουν εργαλεία ύπνου που καταγράφουν τις συνήθειες, τη συχνότητα και τα μοτίβα του ύπνου σας. Ταυτόχρονα, διαθέτουν συμβουλές αναλύοντας την πρόοδό σας μέσω της λειτουργίας Motivation Sleep Coaching.

Εκτός από τον ύπνο, η άσκηση και η διατροφή είναι επίσης σημαντικές για τον οργανισμό. Τα Galaxy Watch6 σχεδιάζουν μια εξατομικευμένη προπόνηση, βασισμένη στη μέτρηση των σφυγμών, στις ανάγκες και τις αντοχές σας. Η οθόνη του έχει αυξηθεί κατά 20%* για μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων, ενώ μια οκτάλεπτη φόρτιση δίνει ζωή στο smartwatch για άλλες οκτώ ώρες.

Tα νέα μοντέλα της Samsung, για όσους αγαπούν την τεχνολογία-1

Εκπληκτικές τεχνολογικές εξελίξεις

Τα αναδιπλούμενα (ή όπως είναι γνωστά, foldable) smartphones με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, τις μεγάλες οθόνες που δεν καταλαμβάνουν τόσο χώρο στις τσέπες και στις τσάντες και το εκπληκτικό φινίρισμά τους αποτελούν must, ειδικότερα για τη Γενιά Ζ και τους Millennials.

Εκτός από τη λεπτή γραμμή του, το Galaxy Z Flip5 διαθέτει μια εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε μέχρι δεκατρία widgets που θα σας οδηγήσουν στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του όμως είναι η κάμερα. Όσοι και όσες αγαπούν τη φωτογραφία, το Galaxy Ζ Flip5 αποτελεί ένα κατάλληλο μέσο για selfies από διάφορες γωνίες, ακόμα κι όταν η οθόνη είναι αναδιπλωμένη, χάρη στο Flex Window, με το σκοτάδι να μην αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για την ποιότητά τους, και εικόνες που μοιάζουν να ζωντανεύουν στα χέρια σας.

Το Galaxy Z Fold5 ενισχύει το multitasking με τα τρία παράθυρα που ανοίγουν στο Multi Window της εξωτερικής οθόνης. Παρά το διαφορετικό μέγεθος οθόνης, η λειτουργία των εφαρμογών δεν μειώνεται, ενώ, αν έρθει μια ξαφνική σκέψη στο νου σας, σημειώστε τη με το S Pen Fold Edition. Δυνατότητες παρόμοιες με αυτές του ηλεκτρονικού υπολογιστή βρίσκονται στην τσέπη σας και μπορεί να αναδιπλωθεί, ανάλογα με το αν θέλετε να είναι πιο εύχρηστο στο ένα σας χέρι.

Μια εμβυθιστική τεχνολογική εμπειρία

Όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S9 Series (Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra) βασίζονται στην δυναμική τεχνολογία AMOLED. Η εμβυθιστική εμπειρία όμως οφείλεται τόσο στον ήχο, χάρη στα ηχεία της AKG και του συστήματος Dolby Atmos, όσο και στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, ο οποίος απεικονίζει εκπληκτικά ρεαλιστικά τα γραφικά των παιχνιδιών και διατηρεί την θερμοκρασία των τάμπλετ σταθερή, παρά τη ζέστη του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Εκτός από τους gamers και τους σινεφίλ, τα Galaxy Tab S9 Series αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους σχεδιάζουν ή κρατούν έγγραφες σημειώσεις. O λεπτός σχεδιασμός και το ελαφρύ βάρος, σε συνδυασμό με το S Pen, προσφέρουν μια άνετη εμπειρία στις παλάμες των χεριών σας, ενώ διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό και τη σκόνη**.

 

*Το μέγεθος οθόνης του Galaxy Watch6 συγκρίνεται με εκείνο του Galaxy Watch5.

**Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra και το S Pen που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, διαθέτουν πιστοποίηση IPx4/68 (IEC60529). Εργαστηριακή δοκιμή με ψεκασμό νερού 180° κατακόρυφα, 10 L/λεπτό για 5΄ (IPx4), βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5m, ≤ 30΄(IP68). Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η αντοχή των συσκευών στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

«Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT