Επιστροφή στο σχολείο: Και φέτος ξεκινά από τα Public
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
επιστροφή-στο-σχολείο-και-φέτος-ξεκιν-562588117

Επιστροφή στο σχολείο: Και φέτος ξεκινά από τα Public

Η νέα σχολική χρονιά είναι σχεδόν εδώ. Η αναμονή για το πρώτο κουδούνι έχει χαρά, ανυπομονησία, ενθουσιασμό και… προετοιμασία! Στα Public και το public.gr οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων και βαθμίδων θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για το καινούργιο ξεκίνημα, σε μια ανεξάντλητη ποικιλία πρωτότυπων σχολικών προϊόντων και κωδικών αλλά και σε τιμές που καλύπτουν κάθε budget, με ευκολίες πληρωμών και έξυπνους τρόπους παράδοσης, που εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο.

Η νέα σχολική χρονιά είναι σχεδόν εδώ. Η αναμονή για το πρώτο κουδούνι έχει χαρά, ανυπομονησία, ενθουσιασμό και… προετοιμασία! Στα Public και το public.gr οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων και βαθμίδων θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για το καινούργιο ξεκίνημα, σε μια ανεξάντλητη ποικιλία πρωτότυπων σχολικών προϊόντων και κωδικών αλλά και σε τιμές που καλύπτουν κάθε budget, με ευκολίες πληρωμών και έξυπνους τρόπους παράδοσης, που εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο.

Επιστροφή στο σχολείο: Και φέτος ξεκινά από τα Public-1

Τα πάντα για το σχολείο, σε έναν προορισμό

Σχολικές τσάντεςσχολικά είδησχολικά βιβλία, γραφική ύλη, υλικά ζωγραφικής, είδη για κολατσιό, είδη αρχειοθέτησης, έπιπλα γραφείου, είδη τεχνολογίας, tablet και αξεσουάρ, όλα τα απαραίτητα της σχολικής λίστας και όχι μόνο είναι διαθέσιμα  στα φυσικά καταστήματα Public και στο public.gr, και μάλιστα με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παραλαβής. Κάνοντας τη ζωή γονιών και μαθητών πιο εύκολη, με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας το #1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα αναλαμβάνει να ετοιμάσει την προσωπική σχολική λίστα κάθε παιδιού, ενώ έτοιμες λίστες περιμένουν τους μαθητές και τις μαθήτριες ιδιωτικών σχολείων, ώστε να μην τους λείψει τίποτα! Κι ακόμα, στα Public θα βρείτε έτοιμα πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη μαζί με την επιλογή να τα παραλάβετε ντυμένα, καθώς επίσης βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσώνσχολικά βοηθήματα και δωρεάν ακουστικά βιβλία ιστορίας για όλες τις τάξεις με τη μορφή audiobook.

Επιστροφή στο σχολείο: Και φέτος ξεκινά από τα Public-2

Back to School αγορές με τις καλύτερες και πιο ευέλικτες υπηρεσίες!

Την κορυφαία εμπειρία αγορών Public απογειώνουν όμως, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η ευελιξία στις πληρωμές και οι έξυπνοι τρόποι παράδοσης που θα σας λύσουν τα χέρια. Μέσω της υπηρεσίας Public Now, Pay Later, σε συνεργασία με την Klarna, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, ενώ με την υπηρεσία Flex Pay που προσφέρουν τα φυσικά καταστήματα Public, μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας σε έως 36 χαμηλές δόσεις, και πάλι χωρίς πιστωτική. Επιλέξτε Express Pick Up, για παραλαβή της παραγγελίας δωρεάν από το κατάστημα της επιλογής σας, σε μόλις 60 λεπτά, Flex Delivery για να διαλέξετε εσείς την ημέρα που σας εξυπηρετεί για την παραλαβή της online παραγγελίας σας μέσα σε διάστημα 30 ημερών ή Public Locker Pick-up 24/7 για παραλαβή από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, σε πάνω από 1.500 lockers σε όλη την Ελλάδα. Και βέβαια, επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής για αγορές άνω των €35 έως 31/8, η οποία ισχύει και για τις παραδόσεις μέσω Public Locker Pick-up 24/7. 

Επιστροφή στο σχολείο στην Ελλάδα σημαίνει Public!

Και αυτή τη νέα σχολική χρονιά, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Public, τον νο1 προορισμό για σχολικά στην Ελλάδα.
Καλή σχολική χρονιά!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT