Όλοι οι θρύλοι της κλασικής rock στον REBEL 105.2
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλοι-οι-θρύλοι-της-κλασικής-rock-στον-rebel-105-2-562763533

Όλοι οι θρύλοι της κλασικής rock στον REBEL 105.2

Η rock δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει από τον χάρτη της παγκόσμιας μουσικής και όλοι οι θρύλοι της κλασικής rock συναντιούνται καθημερινά στον REBEL 105.2!

Σπάνιες εκτελέσεις, ειδικές μεταδόσεις, διαχρονικές επιτυχίες της διεθνούς rock μουσικής σκηνής, καλλιτέχνες και συγκροτήματα που άφησαν ιστορία.

Ο REBEL 105.2 είναι ο rock σταθμός που αγάπησαν οι ακροατές από την πρώτη κιόλας στιγμή και είναι εκείνος που ξέρει πώς να προσφέρει μία αυθεντική rock εμπειρία κάθε στιγμή της ημέρας!

Ακούστε μόνο στον REBEL 105.2:

105 λεπτά non stop

Καθημερινά στις 8:50 το πρωί στο ξεκίνημα της ημέρας, στις 13:50 το μεσημέρι και στις 17:50 το απόγευμα παίζει, για 105 λεπτά κλασικό ροκ χωρίς διαφημίσεις.

Interviews

Τα Σαββατοκύριακα οι θρύλοι της ροκ «τα λένε» στον REBEL 105.2. Απολαύστε ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών.

Rebel News

Ειδήσεις με όλα τα νεότερα από τον διεθνή χώρο της ροκ μουσικής σκηνής. Τα Rebel News μεταδίδονται καθημερινά από τις 7 το πρωί και κάθε 2 ώρες.

Artist of the day

Ο ροκ καλλιτέχνης ή το ροκ συγκρότημα της ημέρας, με αγαπημένα τραγούδια, πληροφορίες και άγνωστες ιστορίες για τη μουσική τους πορεία.

Events

O REBEL 105.2 είναι υποστηρικτής σε κάθε καλλιτεχνικό event της πόλης που ενδιαφέρει τους ακροατές του.

Συντονίσου εδώ! https://www.rebelfm.gr/player/

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT